reklama

Staranka od stycznia 2012.

na wykresie odrazu z samego rana zaznaczyłam zaburzenia alkohol, wiem o tym że to powinno być ujęte:-p

tylko że u mnie zazwyczaj alkohol obniza temperaturę... ale nie ważne, już teraz czekam tylko na @ sutki bolą niemiłosiernie
wiec czekam na dobre wieści od testujących
pozdrawiam

mi się wydaję ze za szybko test zrobiłaś moja kumpela robiła w dniu @ i wyszedł negatywny poczekała kilka dni i zrobiła następny a tam II grube czerwone krechy

reklama
a nawet bym chciała :)

a mam duże predyspozycje genetyczne na bliźniaki moja babcia od strony mamy miała 2 parki (moja mama jest z parki ) i moja babcia od strony taty też miała parkę(mój tata jest z parki )

To predyspozycje masz wręcz ogromne:)
Ja też bym chciała ale niestety ani w rodzinie mojej ani mojego S. nie było bliźniaków więc szanse znikome...

Czesc dziewczynki ...przyszlam sie przywitac i powiedziec ze zyje,jeszcze nie doszlam do siebie ale jest juz lepiej :tak:

Co ja widze Czarni ogromne gratulacje :-):-) tak sie ciesze ze nosisz fasolke pod serduszkiem ...:-) dbaj o Was ;-)

Przesylam buziaki

Hej!
Ależ mi sennie, coś nie moge się wyspać :baffled: Ja mam do pracy w kratke, wolne tylko dzis i 3 maja :baffled: Jeszcze z rozpędu w niedziele polecę do pracy..........:-D
agnieszka116 u mnie w rodzinie były też bliźniaki, moja mama miała rodzeństwo bliźniaki, jej siostra dwa razy urodziła bliźniaki a mój mąż ma siostre bliźniaczke :-) ale ja chyba bym nie chciała bliźniaków, tez dlatego ze mam 156cm wzrostu i waże 42 kg wiec jakbym ja urodziła dwa dzidziole naraz!!!:szok:

Z tego co mowicie to widze ze test trzeba zrobic dopiero pare dni po terminie @ źeby był wiarygodny :baffled: ja podejrzewam ze @ bedzie dopiero 3-4 maj bo troszke brzuch zaczyna bolec i jakby brudki sie pojawiały różowe a u mnie to jest z 3 dni przed. A korciło mnie zeby dzis juz zrobic test i miec jasność :baffled:

oj dziewczyny na papierku zauważyłam śluz podbarwiony krwią, potem sprawdziłam pare razy i już nie ma z krwią, śluzu jest mało i taki mleczny lepki białawy,
aż dziwne że tak szybko zbliża się @ ehh niedobrze

Hej dziewczynki Kochane:*
zyję sen mi dobrze zrobił. nudności przeszły ahh
ehh mógłby być już nowy cykl a tak to czekam az ten głupi @ przyjdzie te czekanie jest straszne:(:(
Miłego dzionka życzę.
Mgiełko na nas czeka nowy cykl niestety. Wspieram CIę:)

reklama
A u mnie nadal nie ma @ Aż tak bardzo mi się przesunęła... Jakbym dostała jutro to będę się widzieć z S. 11,12,13 i 14 dnia cyklu, to szanse nie największe ale jakieś bedą ale jak jutro nie dostanę to już całkiem klapa :no::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry