reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Smutne to agnieszko. Kiedyś, jak mnie to nie dotyczyło nie wiedziałam,że zdarza się aż tak często...najważniejsze jest że po pierwszym poronieniu nastepna ciąża jest zazwyczaj ok i mamy wielkie na to szanse.

hej, zrobiłam test ciażowy, negatywny wyszedł... sama nie wiem... mam te plamienia oznaczyć jako nowy cykl ?? doradźcie mi co mam zrobic...

Jejku ale zrobiłam durnotę, wpisałam sobie w kalkulator ciążowy który to byłby miesiąc, wyszło mi 26 tydzień i 5 dzień, i poczułam takie ukłucie w sercu jednak wielka pustka :no: jakie to straszne , że nas takie rzeczy spotykają

ja bym zaczynała 15 tydzień;(

Agnieszka nie możesz tak dolowac sie co myśl o poprzedniej ciąży blokuje cię na następna
Jest tu wiele dziewczyn co straciły fasolki i zobacz jakie są silne ja bym była w połowie 18 ale już nic nie zrobię

Witajcie dziolchy jak mi sie dziś wstawać nie chce a jestem już taka głodna że pewnie znowu będzie mi słabo

reklama
Sailor wiesz co kochana ja w ogóle innej opcji nie dopuszczam do siebie,musi być ok bo następną stratą juz bym sobie nie poradziła

Ostatnia edycja:
Do góry