reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witajcie:)
Za oknem deszcz :(
Tempka wyższa, ale może być zaburzona, bo w nocy wstawałam...

królewna ten Twój wykresik i temp to takie obiecujące;>

Witajcie:)
Za oknem deszcz :(
Tempka wyższa, ale może być zaburzona, bo w nocy wstawałam...

królewna ten Twój wykresik i temp to takie obiecujące;>

niby obiecujące ale te plamienia... chociaż teraz na tej stronie ovufriend tam mozna sobie znaleźć wykresy innych, i był tez taki wykres ze były plamienia a mimo to ciąża
ale ja mam dopiero 22 dc ;/

Cześć Kochane :*
ja tylko na chwilkę bo się zbieram do pracy.
boli mnie podbrzusze okres pędzi do mnie :(:( :wściekła/y:
agnieszka widzę że za niedługo do Ciebie dołącze z nowym cyklem.
karolcia i królewna wasze wykresiki obiecujące naprawdę choć okaże się to tak naprawdę w praniu:-)

agnieszko ja miałam normalny okres ani bardziej bolesny ani bardziej obfity. Pierwszy dzień mnie trochę brzusio bolał ale do wytrzymania.

królewno najgorsze w tym wszystkim jest to,że nie wiesz co się dzieje...będzie dobrze kochana może to po luteinie jak dziewczyny pisały :tak:

no ja juz w pracy, Oliwia w przedszkolu ciekawe jak to będzie, jakby ją ucho zaczęło boleć mają dzwonić po mnie,
w pracy na razie spokój przed burzą chyba hehe, brzuch mnie troche ćmi, może bym miała nadzieję, ale przez tą suszę u mnie to niestety nadziei brak, a najgorsze że @ się przeciąga a więc owulka też, a jak wypadnie na tygodniu to męża brak i znowu nici
wiecie co płakać mi się już chce na to wszystko, najgorsze że jestem tu sama, rodzina daleko mąż na kursie a ja zmagam się z tym wszystkim, nie tak to miało wyglądać miałam posiedzieć z córką w domu, chodzić już z brzuszkiem
gdybym nie poroniła to na 15 sierpnia miałabym termin
normalnie mam tego dosyć co za niesprawiedliwość
kochane już beczę

dziewczyny czy jam mam teraz@ to muszę mierzyć temp , czy mogę tak od 4dnia cyklu jak krwawienie będzie mniejsze bo teraz to ze mnie leci

no i chciała bym zacząć mierzyć juz nowym termometrem zamówiłam chyba w piątek to niedługo powinna przesyłka dojść

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry