reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
królewna a czemu w ogóle robisz dalej te testy owulacyjne? przecież sens ich robienia jest do pierwszego pozytywu i na tym koniec... pewnie, że ciąży można się doszukiwać ale t.owulacyjne mają swój cel a ciążowe swój:)
poczekaj czy to plamienie się rozwinie, może minie:)
a z robieniem testów owulacyjnych daj sobie spokój - bo się niepotrzebnie będziesz nakręcać i stresować:)

nie wiem, robiłam z ciekawości zeby sprawdzić kiedy poziom LH bedzie spadać zeby mniej wiecej określić owulacje, ale poziom LH nie spada wcale więc cóz ;/
nie wiem to dziwne w ogóle, no trudno czy krwawienie sie rozwinie czy nie to za tydzien w środe ide do lekarza, bo albo pokaże ciąże albo będzie to 10dc i będzie obserwacja cyklu, tak czy siak to dobry termin

lh może Ci nie spadać, bo dalej działa na ciałko żółte po owulce:) jak z wszystkim różnie to jest, każda z nas ma inny poziom hormonów, jednym wychodzą owulacyjne pozytywne do samej @, innym tylko jeden pozytyw się pokazuje:)

no tylko ja juz kiedys próbowałam tych testów i wyszły 3 pozytywne a potem juz negatywy, a w tym cyklu sie trzymaja pozytywne az do teraz ;p
no nic, klamka zapadła 16 ide na monitoring ;p

hej dziewczynki, jestem Ania,pisałam na tym forum wcześniej około lutgo, ale postanowiłam, że sie odezwę wtedy kiedy z mężęm odstawimy wszytskie zabezpieczenia i będziemy działać..wczoraj dostałam @ <mam nadzieję że ostatnią :-) > testy owu juz zakupione i czekamy cierpliwie..tą listę się kopiuje i wkleja samodzielnie czy ktoś się tym zajmuje?
Gratuluję szczęśliwym przyszłym mamusią, tak myślałam, ze jak powrócę to większość już zaciązy :-D
salior moon- ale piękna owulacja, działaj kobiteo :-D
krolewnazmarcepana- czytałam o tym, ze niektóre kobiety tak maja i ciezko wyczuc owulacje

reklama
Do góry