reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
zadzwoniłam do laboratorium w Olsztynie. można przyjść na badanie o każdej porze. wynik dostane po 3 godz. a jak nie bedzie ludzi to nawet szybciej. mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni. boje się rozczarowania ale nie chce też dłużej zamartwiać się. gorzej będzie jak nie będzie ani ciąży ani @ przez następne dnimoże to jakieś zapalenie przydatków albo co ... (chyba już Wam wspominałam że jestem niezłą histeryczką
)
Puszka, my tu wszystkie takie histeryczki
Takiego sobie smaka rano zrobiłam pisząc o "zielonym makaronie", że właśnie wróciłam ze sklepu z wszystkimi potrzebnymi składnikami i będzie dziś na obiad
Sialor a rano jak robisz to rozumiem nie z pierwszego moczu? Ja w poprzednim cyklu robiłam do południa jeden i popołudniu drugi, to mi się zgadzały tzn miałam najpierw dwa dni negatywy potem kolejno rano-wieczorem-rano pozytyw i na wieczór już negatyw, owulka się zgadzała.
Nie wiem co Ci poradzić, porównaj wyniki testów z innymi objawami i powinno być ok - wiesz, ze testom też nie można ufać 100%.
Puszka powodzenia i czekamy na wieści!!
Agnieszka może jak płaciłaś w nd to z opóźnieniem zaksięgowali i dlatego przesunęła się wysyłka. Czekaj cierpliwie
jeszcze masz kilka dni w rezerwie
Sialor a rano jak robisz to rozumiem nie z pierwszego moczu? Ja w poprzednim cyklu robiłam do południa jeden i popołudniu drugi, to mi się zgadzały tzn miałam najpierw dwa dni negatywy potem kolejno rano-wieczorem-rano pozytyw i na wieczór już negatyw, owulka się zgadzała.
Nie wiem co Ci poradzić, porównaj wyniki testów z innymi objawami i powinno być ok - wiesz, ze testom też nie można ufać 100%.
Puszka powodzenia i czekamy na wieści!!
Agnieszka może jak płaciłaś w nd to z opóźnieniem zaksięgowali i dlatego przesunęła się wysyłka. Czekaj cierpliwie
Czarni
matka wariatka :D
witam sie popołudniowo byłam z oliwcia na długim spacerze zachaczyłam o apteke i zakupiłam jeszcze jeden test na potwierdzenie inny oczywiscie niż mam te dwa wiem co nie które moga pomyślec że glupia ale ja teraz czuje sie bardzo dobrze a tym bardziej że wyszły takie piekna gruba ciemna kreska że mam pewnosć ze ciaża rozwija sie i hormon przyrasta

mogę teraz spokojnie iść do lekarza
))

mogę teraz spokojnie iść do lekarza
A
agacynda
Gość
Noooo Basia piekny ten tescior :-) juz wierzysz? :-)
Czarni
Noooo Basia piekny ten tescior :-) juz wierzysz? :-)
już tak

A
agacynda
Gość
Czadowo. Ale masz wyczekana fasolke:-) szok :-)
A
agacynda
Gość
Mniam nie ma to jak kawusia z sojowym mlekiem waniliowym. Mowie Wam! Rewelacja!
reklama
Czarni
Czadowo. Ale masz wyczekana fasolke:-) szok :-)
o wyczekane i to jak