reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Puszko jesli masz mozliwośc to może zrób jeśli to Cie troszkę uspokoi :tak:
Po tym co piszesz wynika,że twój poziom bhcg nie twierdzi jednoznacznie. hmmm

reklama
Puszka ja bym się na Twoim miejscu jeszcze ten jeden dzień wstrzymała, zamiast się nie potrzebnie dzisiaj denerwować.
Sailor faktycznie u Ciebie też dziwnie się temp zachowuje, biorąc pod uwagę że już tyle pozytywnych testów owulacyjnych.

Hej dziewczyny :-) jakie ja mam teraz w kółko powalone sny nie mogę wogóle sie wyspać ale widzę piękne słoneczko i już mi sie ciut humor poprawił
Karola o nie... Nie to musi być pomyłka :-(

właśnie mam możliwość :) chyba się zdecyduję bo na prawdę ten wynik jest niejednoznaczny i należałoby go powtórzyć. spróbuje dziś bety ponownie i poszukam testu o czułości 10. jak @ nie przyjdzie do jutra spróbuje go zrobić.

Bzibzioczku własnie wyczytałam,że skok temp może nastapić nawet do 3-4 dni po owulce więc...jeszcze mam czas. Jak będzie tak jak normalnie 18-19dc to nie robie więcej owulacyjnych. Mam jeszcze jeden test na dzisiaj i koniec. W ogóle dziwny sluz mam. ostatnie dni taki mega ciagnący ale lekko białawy.:confused2:

witam u mnie dzisiaj piękne słoneczko za oknem
wkurzam się bo @ dalej obfita jak tak dalej pójdzie to będę ją miała jeszcze z jakiś tydzień cholera jasna
moja niunia dalej przeziębiona smarki do kolan ehhh biedulko

Kurcze Karola mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i ta temp to wina zaburzeń

Bzibzioku może i dobrze ten mój wykres wygląda ale szanse chyba średnie, bo szykowałam się na owulkę na ok 17dc a tu w15 dniu pozytywny test. Do tego w ten sam dzień byłam u gin i mi mówi, że chyba właśnie pęcherzyk pęka lub pękł.. niestety akurat przytulanek wcześniej nie było, dopiero od owulki... no zobaczymy, ale ja już założyłam, że czekam na @ ;]
A jak do gin idziesz po raz pierwszy to tym bardziej powinien Ci usg zrobić! szczegółowy wywiad i badanie:) mój gin jak byłam pierwszy raz w kr to wszystko, usg, cytologie, wszystko robiła żeby "mnie poznać";) więc nie daj się, tylko upomnij o usg;]

Ja dziewczyny uciekam, jak coś będę dopiero wieczorem - teraz zbieram się do kumpeli pod kraków na pogaduchy:) od poniedziałku kurczy mi się czas wolny więc muszę teraz nadrabiać spotkania;)

Miłego dnia!!

Witaj Agnieszko u mnie ponuro i chmurzasto dodatkowo zimnica. Lubię chodzi bez kapci i wczoraj uderzyłam się w palec u nogi dzisiaj siny ehh :-) sierota jestem.

no i jednak z Wami jeszcze trochę zabawię:D koleżance przeciąga się szkolenie więc zobaczymy co z naszymi planami na dziś...:/ póki co mogę z Wami dalej klikać:)

reklama
Hej

Puszka jak dla mnie to betka oznacza że jesteś w ciąży wczesnej to wczesnej ale w ciąży, gratulacje!!!

Ja po dwu dniowym leżeniu w łóżku już lepiej się czuję. Fifek też już dostaje małpiego rozumku. Wczoraj postanowił umyć sobie nóżki w psiej misce na wodę. A że jest duża to wody było na pół pokoju :-D Na dodatek idzie mu pierwsza 6 i prawie nic nie je tylko pije bo go boli:baffled: Jutro pewnie poleci już do przedszkola jupi

Dziewczyny miłego, słonecznego i ciepłego dnia i oby więcej było pozytywnych wiadomości :tak:

Do góry