reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja już tylko czekam na @... taką miałam nadzieję a tu nici temp spadła :( Tylko czemu mnie te piersi bolą??? W sumie to nie mam żadnych objawów na @poza temp najważniejszą :( Dodatkowo jak na ten cykl nie mam żadnego napięcia, cerę mam ładniusią... jak nigdy.. dlatego tym bardziej jestem zawiedziona.

No nic zacznę kolejny cykl jak się @ pojawi.

Lecę dziś na praktykę do szpitala, więc będę potem.

reklama
Karola, widzę, że temperatura zaburzona i w dodatku na granicy... no różnie może być. Może rzeczywiście zbliża się @ a może jeszcze jest nadzieja... Trzeba poczekać do jutra, ale tak całkiem beznadziejnie to jeszcze nie jest:)

Dziś rano znów 36.95. Podbrzuszde boli ale jakby trochę mniej. Bolą mnie pachwiny i rwą nogi jakbym przeziębiona była czy coś... ja już nic nie wiem :( ... eh aby do soboty.

Witajcie z samego rana.
Karola, przykro mi że tak spadła, ale może poczekaj do jutra zanim zaczniesz się martwić.
Ja znowu w pracy i zaraz jadę do klienta do Katowic:/ależ mi się nie chcę...a taka ładna pogoda.
Witaj ALG!Lista dotyczy terminu spodziewanej @, żebyśmy wiedziały kiedy, która ma testować, a w nawiasie to ilość cykli ile się już starasz.

Witajcie o poranku:)

Puszeczko ogromne gratulacje!!:)
Ale nam się tu w końcu testowo-ciążowo zrobiło:)

Bzibzioku, a czemu dziwisz się ze swojego testu lh? 14dc to przecież jak najbardziej prawdopodobne:)
Ja ostatnio też miałam dodatni przed skokiem tempki do góry:)

Mój cykl tym razem to z kolei góry i doliny tak skacze tempka hehhe... a ostatnio taki płynny był... z resztą same sobie zobaczcie: Obserwacja cyklu - enpr.pl
Dziś już nie biorę duphastonu no i teraz czekamy na @...a piersi bolą już 3 dzień co raz bardziej:/

Karola trzymam kciuki, żeby temperatura jutro się podniosła:) trzeba być dobrej myśli:)

ALG - witaj:) ja myślę, że może być coś na rzeczy u Ciebie;> czekaj cierpliwie a potem testuj!:)

Iwonko u Ciebie skacze ale cały czas powyżej linii także wygląda dobrze:)
ja jestem zaskoczona, że najpierw test pozytywny a dopiero potem temperatura w górę, ogólnie tą temp w tym cyklu mam jakąś nie zrównoważoną.
No i teraz w sumie nie wiem kiedy owulacji powinnam się spodziewać. jutro czy pojutrze??no nie ważne, w piątek idę do gina, może coś mi powie. Ale idę do niego dopiero po raz pierwszy także nie sądze żeby mi usg zrobił:/

Karolko tempka zaburzona więc jeszcze nic nie jest pewne.
ALG bete byś mogła powtórzyć najwcześniej jutro. Chyba,że zaczekasz do soboty na sikańca...:tak:
Sihaya piersi mogą bolec też od duphastonu. Mnie nie bolały, ale niektóre dziewczyny tak.

reklama
Witam z rana staraczki :) ja od 7:00 już siedze w necie i czytam o tych wynikach bety. okazuje się że wszędzie piszą, że wg. norm laboratoryjnych dopiero poziom 5,0 i więcej oznacza pewną ciążę. normy, które ja mam zapisane na moim wyniku to 0-3. więc 4,46 jest po środku, między jedną "normą" a drugą. zastanawiam się czy nie pójść dziś na betę jeszcze raz, skoro w przeciągu 48 g. powinno wzrosnąć o co najmniej 66% to po 24 h. też powinno, może chociaż do tych 5.

Do góry