reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczyny,

Jestem po raz pierwszy na forum dotyczacym dzieci a tym bardziej "starania się " ;)
Od początku roku razem z mężem staramy się o fasolkę i do tej pory nic się nie działo szczególnego - do tej pory bo wydaje mi się, że teraz jest jakoś innaczej.
Cykl zaczęłam 14 kwietnia miałam wszystkie najbardziej typowe objawy ból podbrzusza, "jajkowy" śluz i wzorst temperatury od owu. Od kilku dni codziennie taka sama 37,0-37,1 rano. Ogólnie czuje że jest mi "ciepło". Od 3-4 dni mam uczucie delikatnych mdłości od ok 8 do 11. Dzisiaj około południa zczęło mnie "dziubać" w podbrzuszu.
Jak myślicie ? może coś być na rzeczy ?

Słodkich snów Myniu
ALG może coś być na rzeczy zatestój w dniu @ :tak:
Puszko to czekam na testowanko za kilka dni lub kiedy tam się zdecydujesz :-)

reklama
Do góry