reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobranoc Kochane ja uciekam :*:*
buziaczki i słodkich senków wam życzę ja muszę wstać do pracy więc czas się położyć :)

Hej ja tylko na chwilkę wstawić temp kochane... coś z nią nie tak... poszła trochę w górę... no nic czekamy dalej... zobaczę co dziś będzie się działo ... Lecę na praktykę...Miłego dzionka kochane :)

Hej ja tylko na chwilkę wstawić temp kochane... coś z nią nie tak... poszła trochę w górę... no nic czekamy dalej... zobaczę co dziś będzie się działo ... Lecę na praktykę...Miłego dzionka kochane :)

Karolka, a to Twoje plamienie rozwinęło się? Oj coś mi się wydaje, że ta temperatura to wie co robi :)

wczoraj to jeszcze nie... ale dziś dopiero się ubrałam i nie wiem czy coś jest na wkładce .... Zobaczę jak będzie w ciągu dnia... w sumie to czekam na @ ale nie obrażę się jak nie przyjdzie :)

reklama
Ja tuz po ranntm temp. :( chyba nic z tego nie bedzie bo spadla do 36.8 :/ chociaz moje samopoczucie sie wcale nie zmienilo.
Ja nie biore zadnych lekow poza folikiem. Rok temu odstawilam anty i po nich nie pojawila sie @ poszlam do mojego owczesnego gin ktory stwierdzil ze to syndrom odstawienia i dal luteine bez badan.... Jak sie pozniej okazalo po luteinue mialam okres co 2 tyg... Zmienilismy na Duphaston po ktorym @ trwal 3 tyg... Wystraszona poszlam do innego lekarza. Mloda bardzo mula doktor zrobila badanie usg i.... okazalo sie ze endometrium ma 3 mm. To bylo wlasnie w styczniu kiedy rozpoczelismy starania. Pani dr powiedziala zeby sie nie martwic bo po anry tak moze byc a dodatkowo szkod narobil ten duph i lute. Kazala wszystko odstawic i cieszyc sie sexem ;)
Po kontroli w marcu endo bylo biuti i nawet duzy pecherzyk udalo sie na usg zlapac :) ale fasolki nadal niet :(
Jak myslicie moze isc do gin jeszcze raz na sprawdzenie ???

Do góry