reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarni, przykro mi, że tak się musisz denerwować :( Tez nie rozumiem działan tego lekarza. Ja na przykład nie mam USG przy każdej wizycie, bo lekarka nie ma aparatu w swoim gabinecie, trzeba się umówić na USG po wystawieniu przez nią skierowania. Też bylam na pierwszej wizycie w 6 tyg i nie miałam USG, ale dostałam skierowanie i miałam się zapisać na 8 tydz. ciąży żeby było już słychać serduszko. Teraz kolejne USG mam w 13 tyg. Ale żeby dopiero w 16???? Nie rozumiem skąd taki pomysł :/ NIe wiem czy to lekarz tu w Polsce, czy gdzieś za granicą mieszkasz, ale jeśli masz możliwość to zapisz się do innego lekarza i nie martw. Na pewno wszystko będzie dobrze. Przytulam mocno.

reklama
Dokładnie Basia.... co zrobić :-(

Ja pitole chyba sobie wkręciłam, jescze mi się odbija cały czas, jak w ciąży :-D, a mam strasznie wrażliwy żołądek i w tamtej tej mi sie odbijało a normalnie nie mam takich problemów. Najlepsz jest to, że ja już naprawde odpuściłam, zaplanowałam wyprowadzke, opalanko u mamusi i szukanie jakieś fajnej pracy, już nie myśle kategoriamii Boże bede się załamytwać jak nie zajde. dałam nam czas jeszcze jeden cykl, do końca studiów, a potem ide na żywioł ze swoim życiem. Wiem, że to może i troche egoistyczne podejście, ale jak teraz nie zaszłam, to albo zajde za 2 lata albo 3, albo w ogóle, jedno mam życie, nie moge go ciągl w takich ciemnych barwach widzieć. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, bo ludzie naprawde mają gorzej, a nie jestem jakaś chora żeby mi się w końcu kiedyś nie udało. Koniec z takim podejściem i już!!!! Póki co chudne tak jak założyłam, chce dobrze skończyć studia, jak już schudne tyle ile chciałam, to rzucam fajki, żeby jak przytyje, to nie wyglądać tłuściutko :) No dobra przyznam się... Byłam u psychologa dzisiaj na kozetce. Tzn u znajomej znajomej i powiem wam, że troche światła mi wprowadziła do życia mego, bo ostatnio coś kiepsko ze mną było.

a na betke pójde albo w czwartek tutaj, albo w piątek w cz-wie jak znajde tam "szybkie" labolatorium. Tak na wszelki wypadek, bo mam się zamiar w sobote na panieńskim szampańsko bawić, albo z alkoholem albo bez :D W sobote ma być małpa i to ostateczny termin. Od 3 cykli przychodzi zawsze 32 dc,

Groszku dziękuję ja sie załamałam bo gdybym chociaż przypuszczała że tak wyjdzie już dawno umówiłam bym sie do innego a teraz czekać 4 tygodnie to dla mnie wieczność :-( muszę być szybciej i usłyszeć że jest w pożądku. Nie którym sie wydaje że przesadzam ale moja bratowa nosiła obumarly płód przez 3 tygodnie w 9 tygodniu zaczęła krwawic i wyszło ja bym tego nie przeżyła

ehh tak czytam was że aż mi się łezka kręci.
szkoda że Czarni nie mieszkasz w moim mieście załatwiłabym Ci pełen zestaw za free:/ bo sama pracuję w przychodni to nawet mialabyś tyle wizyt ile byś sobie zapragnęła dodatkowo u przystojnego i miłego ginekologa:)

reklama
Basia nic się nie martw :) Głowa do góry. Rozwiązanie sytuacji samo się nasunie. Ważne, że dobrze się czujesz, jak dobrze się czujesz, to i maluch się dobrze czuje :) Ja mykam do łóżka, bo zamarzam. Do jutra :*

Do góry