Czarni, przykro mi, że tak się musisz denerwować
Tez nie rozumiem działan tego lekarza. Ja na przykład nie mam USG przy każdej wizycie, bo lekarka nie ma aparatu w swoim gabinecie, trzeba się umówić na USG po wystawieniu przez nią skierowania. Też bylam na pierwszej wizycie w 6 tyg i nie miałam USG, ale dostałam skierowanie i miałam się zapisać na 8 tydz. ciąży żeby było już słychać serduszko. Teraz kolejne USG mam w 13 tyg. Ale żeby dopiero w 16???? Nie rozumiem skąd taki pomysł :/ NIe wiem czy to lekarz tu w Polsce, czy gdzieś za granicą mieszkasz, ale jeśli masz możliwość to zapisz się do innego lekarza i nie martw. Na pewno wszystko będzie dobrze. Przytulam mocno.
reklama
Dokładnie Basia.... co zrobić :-(
Ja pitole chyba sobie wkręciłam, jescze mi się odbija cały czas, jak w ciąży
, a mam strasznie wrażliwy żołądek i w tamtej tej mi sie odbijało a normalnie nie mam takich problemów. Najlepsz jest to, że ja już naprawde odpuściłam, zaplanowałam wyprowadzke, opalanko u mamusi i szukanie jakieś fajnej pracy, już nie myśle kategoriamii Boże bede się załamytwać jak nie zajde. dałam nam czas jeszcze jeden cykl, do końca studiów, a potem ide na żywioł ze swoim życiem. Wiem, że to może i troche egoistyczne podejście, ale jak teraz nie zaszłam, to albo zajde za 2 lata albo 3, albo w ogóle, jedno mam życie, nie moge go ciągl w takich ciemnych barwach widzieć. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, bo ludzie naprawde mają gorzej, a nie jestem jakaś chora żeby mi się w końcu kiedyś nie udało. Koniec z takim podejściem i już!!!! Póki co chudne tak jak założyłam, chce dobrze skończyć studia, jak już schudne tyle ile chciałam, to rzucam fajki, żeby jak przytyje, to nie wyglądać tłuściutko
No dobra przyznam się... Byłam u psychologa dzisiaj na kozetce. Tzn u znajomej znajomej i powiem wam, że troche światła mi wprowadziła do życia mego, bo ostatnio coś kiepsko ze mną było.
Ja pitole chyba sobie wkręciłam, jescze mi się odbija cały czas, jak w ciąży
, a mam strasznie wrażliwy żołądek i w tamtej tej mi sie odbijało a normalnie nie mam takich problemów. Najlepsz jest to, że ja już naprawde odpuściłam, zaplanowałam wyprowadzke, opalanko u mamusi i szukanie jakieś fajnej pracy, już nie myśle kategoriamii Boże bede się załamytwać jak nie zajde. dałam nam czas jeszcze jeden cykl, do końca studiów, a potem ide na żywioł ze swoim życiem. Wiem, że to może i troche egoistyczne podejście, ale jak teraz nie zaszłam, to albo zajde za 2 lata albo 3, albo w ogóle, jedno mam życie, nie moge go ciągl w takich ciemnych barwach widzieć. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, bo ludzie naprawde mają gorzej, a nie jestem jakaś chora żeby mi się w końcu kiedyś nie udało. Koniec z takim podejściem i już!!!! Póki co chudne tak jak założyłam, chce dobrze skończyć studia, jak już schudne tyle ile chciałam, to rzucam fajki, żeby jak przytyje, to nie wyglądać tłuściutko a na betke pójde albo w czwartek tutaj, albo w piątek w cz-wie jak znajde tam "szybkie" labolatorium. Tak na wszelki wypadek, bo mam się zamiar w sobote na panieńskim szampańsko bawić, albo z alkoholem albo bez
W sobote ma być małpa i to ostateczny termin. Od 3 cykli przychodzi zawsze 32 dc,
Czarni
matka wariatka :D
Groszku dziękuję ja sie załamałam bo gdybym chociaż przypuszczała że tak wyjdzie już dawno umówiłam bym sie do innego a teraz czekać 4 tygodnie to dla mnie wieczność :-( muszę być szybciej i usłyszeć że jest w pożądku. Nie którym sie wydaje że przesadzam ale moja bratowa nosiła obumarly płód przez 3 tygodnie w 9 tygodniu zaczęła krwawic i wyszło ja bym tego nie przeżyła
Czarni
Wszystkie już śpią to może i czas na mnie chodź nie bardz chce mi to wszystko z głowy
Mój mąż chrapie nie miłosiernie zaraz go palnę..., :-/
Mój mąż chrapie nie miłosiernie zaraz go palnę..., :-/
Czarni
Ale zniknęłyście dziewczyny, teraz mam wyrzuty sumienia, że przynudzałam za bardzo o sobie![]()
To raczej ja dziś zanudzilam nie ty
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
ehh tak czytam was że aż mi się łezka kręci.
szkoda że Czarni nie mieszkasz w moim mieście załatwiłabym Ci pełen zestaw za free:/ bo sama pracuję w przychodni to nawet mialabyś tyle wizyt ile byś sobie zapragnęła dodatkowo u przystojnego i miłego ginekologa
szkoda że Czarni nie mieszkasz w moim mieście załatwiłabym Ci pełen zestaw za free:/ bo sama pracuję w przychodni to nawet mialabyś tyle wizyt ile byś sobie zapragnęła dodatkowo u przystojnego i miłego ginekologa
reklama