reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

inesko i mnie to brązowe plamienie rozpoczęło poronienie...jedź do szpitala lub jutro z samego rana do lekarza...może to być nic złego ale może i...:-(
Odpoczywaj leż i nie stresuj się

reklama
My już po seansie filmowym - dwa obejrzeliśmy. Mąż teraz rozwala potwory a ja postanowiłam zajrzeć co tu u Was słychać.
Mnie tak bolą plecy i brzuch, że nawet nie będę komentować. Przeciwbólowe nie pomagają, leżę więc już w łóżku z kotem i laptopem;) Ciekawe czy ten castagnus zacznie mi działać na dolegliwości małpopochodne, bo póki co jest nadal masakra tak jak do tej pory:/ w sumie biorę go dopiero dwa tygodnie, więc to chyba za szybko na widoczne/odczuwalne efekty... ale mógłby się pospieszyć;)

Inesko, tak jak dziewczyny radzą. Jedź i sprawdź co się dzieje. Ściskam mocno i bądź dobrej myśli:*

Bzibzioku ale Ci ładnie tempka poszła do góry:) powodzenia!;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :)
ale pustki tutaj masakra :)
ja wstałam właśnie nie mogłam w nocy spać ehh tak mnie brzuch z lewej strony bolał. jak dzisiaj @ nie przyjdzie to jutro testuje.

Czesc, co ja sie wczoraj nadenerwowalam i naplakalam,az mnie mdlilo z nerwow! Ok 23 maz mnie wzial na IP bo mialam brazowe plamienie a on szedl do pracy na noc i sie balam ze jak bede sama to cos zlego sie stanie. Na IP mnie nie przyjeli,niechcieli gadac, kazali jechac do innego miasta 40km bo oni mi nic nie pomoga. Nie mialam mozliwosci nigdzie jechac w nocy! Wrocilam do dimu i plakalam jak bobr :( maz musial isc do pracy a ja sie balam nawet isc do lazienki zeby nie zobaczyc krwi:( Zostalo mi sie modlic zeby do poniedzialku bylo wszystko ok :( strasznie sie boje. Co za wies ze nie mozna liczyc na pomoc, na dyzurce siedzialo chyba z 8 osob. Brzuch mi boli albi z nerwow albo t juz cos zlego :(

o raju co za matoły żeby nie pomóc kobiecie w potrzebie...:/
Kochana powiedziałabym nie martw się ale wiem że to i tak nic tu nie pomoże. o raju

Nie mam pojecia co robic, jutro musze isc jeszcze do pracy do moj lekarz dopiero przyjmuje popołudniu,i odrazu po pracy do niego jechac. Dziewczynki a to plamienie u was przed poronieniem ile dni było?? Bo ja od 4 dni gdzies mam. Nie wiem ile mi czasu zostało :(

Ineska kochanie nie denerwuj się nie każde plamienie jest groźne ale każde trzeba sprawdzić .
Kur*** mać co za matoły pracują na tej izbie przyjęć ja bym zaraz skarg pisała oni muszą Ci pomó nie mogą Ci odmówić pomocy. A byłaś w tym szpitalu na oddziale ginekologi ?
Nie będę Ci pisać jak to było u mnie bo się jeszcze bardziej się zdenerwujesz

Eh dziewczyny ja sie wczoraj trochę wyluzowałam i wypiłam sobie parę dzwoneczków wieczorkiem w towarzystwie męża ale on pił piwo
kurde zaspałam dziś z mierzeniem tempki i mierzyłam ją o 8;26 :-(
i jeszce do tego dalej plamię właściwie brodzę chyba już dzisiaj się skończy mam taką nadzieję

a ja dzisiaj zrobiłam sobie wagary :)

Ostatnia edycja:
Jezu kochana to nie idź do pracy tylko może odpoczywaj... jak jutro przyjmie Cię Twój lekarz to zwolnienie wypisze max 3 dni wstecz!!!!

Biedactwo :* Trzymam kciuki byś był tą co ma plamienia w ciąży i jest wszystko ok

ehhh ja niewiem co to za po... ludzie ze nie udzielaja pomocy oni nie maja prawa odmowic!!!!

dziewczynki niewiem co robic mam takie nudnosci ze masakra do tego ten cholerny bol brzucha z lewej strony . niewiem czy czekac z tym testem niby sie go robi z pierwszego porannego moczu ale tak to bym sie nalykala tabletek i bylby spokoj a tak sie troche boje.

reklama
ehhh ja niewiem co to za po... ludzie ze nie udzielaja pomocy oni nie maja prawa odmowic!!!!

dziewczynki niewiem co robic mam takie nudnosci ze masakra do tego ten cholerny bol brzucha z lewej strony . niewiem czy czekac z tym testem niby sie go robi z pierwszego porannego moczu ale tak to bym sie nalykala tabletek i bylby spokoj a tak sie troche boje.

Jeśli boli cię brzuszek to może wstrzymaj się jeszcze z tym testem... jak @ dalej nie przyjdzie to zrobisz wtedy :)

Do góry