Dziękuję za miłe przyjęcie

sihaya--można wiedzieć dlaczego bierzesz duphaston? Moja ginka na razie nie chciała mi nic przepisać, powiedziała że po jednym mikroporonieniu to jeszcze nic nie wiadomo. Ale mam zbadać progesteron w kolejnym cyklu. Dziś mam 32 dzień cyklu, tempka ciągle w rejonie wysokich. Ale czuję dziwne rwanie w rejonie prawego jajnika

Jutro zamierzam zrobić test...
Ważka biorę duphston na wyregulowanie cykli, bo przed ostatnią wizytą u gin miałam kolejno: 27dni, 29dni, 35dni a wcześniej zawsze 30-31 co do dnia, zawsze rano @ przychodziła. teraz zaczynam drugi cykl jak będę go brać i po tym cyklu do kontroli do gin czy się ustabilizowało; póki co po tym pierwszym cyklu brania dupka cykl idealnie powrócił do 30dni

Zobaczymy jak będzie teraz.
A jak bym zafasolkowała, to mam się nie martwić, bo dają go na podtrzymanie też więc nie zaszkodzi - jak to progesteron w drugiej fazie, wiadomo

Aha dodam jeszcze, że progesteron jak badałam miałam ok.
A wykresik Ważko masz obiecujący
Inesko witaj w domu

Ulżyło chyba nam wszystkim, że u Ciebie wszystko dobrze i wróciłyście do nas z fasolką

dbaj teraz o siebie i kruszynkę!!:*
Bzibzioku dzięki za priv

na pewno zaczytam się w lekturkach

a z tą zadziornością i bezpośredniością to jak dla mnie to pozytyw
Ja się Wam jeszcze pochwalę, że robię dziś obiadek, mąż wraca z pracy, puka do drzwi otwieram a tu bukiet tulipanków

ot, bez okazji mąż mi ofiarował

taki miły niespodzianek