reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nie, nie mówię o rumieniu, podobno jakaś dziwna odmiana grypy tu szaleje z gorączkami po 40 stopni i trwa3-5 dni

reklama
Kiwi :) owłosione jajo :)
Zonqa może i powinnam iść z jednej strony ale z drugiej czuję się doskonale a jak raz w życiu miałam takie spore opóźnienie to już ledwo żyłam. Zresztą mnie nawet przy dwudniowym spóźnieniu głowa boli aż do mdłości że o płaczu na zawołanie nie wspomnę :) A teraz nie mam nic takiego... Poczekam chyba jednak grzecznie na @ albo na test :) a jak znowu nie będzie @ i test negatywny to pójdę zbadać wszystko co się da. Mam lekarza NFZtowego, który daje mi skierowania na wszystko na co sobie zażyczę więc nie będę musiała długo prosić :)

Hej.
Odebrałam wyniki ogólnie prawie wszystko ok ale prolaktyne po metoklopramidze norma jest 4.79 - 23.3 a ja mam 105.6 :szok:.

Mi też by się taki lekarz przydał, a tu w bielsku nawet takiego co by się zainteresował nie mogę znaleźć.
A co powoduje zbyt wysoka prolaktyna??

Anke no to prolaktyna zaszalała

Bzibziok to witaj w klubie u nas jest klapa totalna z ginami. Zero zainteresowania jak się po roku od porodu pojawiłam to się zdziwili po co się przyszłam jak mi nic nie dolega. Ręce opadają i oni wmawiają na że kobiety się nie badają

Ostatnia edycja:
oo Anke niezle skoczyla prolaktyna.
mam cykl stracony typowego @ nie mam masakra jakas plamke mam tylko i od rana nic.
jezeli nie mam typowego krwawienia nie leci ze mnie tylko palmienie np to ginekolog bedzie badal czy odmowic wizyte?

reklama
Oj w Bielsku to nawet nie znam nikogo kto by mógł kogos polecić, ale Sihaya chyba Ci jakiegoś polecała? Czy coś pochrzaniłam? Pewnie pochrzaniłam :p
Zonqua, wysłałam na priv :)
Hehe, tak Sihaya mi polecała Panią do której chodziłam na początku.

Czarnooka, ale jak tylko plamienie to jeszcze nic nie wiadomo, a robiłaś test chyba wczoraj coś o tym pisałaś. Ale może poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test, bo może to tylko dzidziuś się w brzuszku układa i stąd to plamienie.

Do góry