reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Kiwi
owłosione jajo 
Zonqa może i powinnam iść z jednej strony ale z drugiej czuję się doskonale a jak raz w życiu miałam takie spore opóźnienie to już ledwo żyłam. Zresztą mnie nawet przy dwudniowym spóźnieniu głowa boli aż do mdłości że o płaczu na zawołanie nie wspomnę
A teraz nie mam nic takiego... Poczekam chyba jednak grzecznie na @ albo na test
a jak znowu nie będzie @ i test negatywny to pójdę zbadać wszystko co się da. Mam lekarza NFZtowego, który daje mi skierowania na wszystko na co sobie zażyczę więc nie będę musiała długo prosić 
Zonqa może i powinnam iść z jednej strony ale z drugiej czuję się doskonale a jak raz w życiu miałam takie spore opóźnienie to już ledwo żyłam. Zresztą mnie nawet przy dwudniowym spóźnieniu głowa boli aż do mdłości że o płaczu na zawołanie nie wspomnę
zonqa
Szał, dziki szał...
Jutro idę z młodym do naszej lekarki na 9 i zobaczę co powie
zonqa
Szał, dziki szał...
Mynia wyślij mi namiary na tego wspaniałego lekarza bo u nas na zadupiu to nie ma porządnego. A do wawy mam 20 min więc spoko
zonqa
Szał, dziki szał...
Anke no to prolaktyna zaszalała
Bzibziok to witaj w klubie u nas jest klapa totalna z ginami. Zero zainteresowania jak się po roku od porodu pojawiłam to się zdziwili po co się przyszłam jak mi nic nie dolega. Ręce opadają i oni wmawiają na że kobiety się nie badają
Bzibziok to witaj w klubie u nas jest klapa totalna z ginami. Zero zainteresowania jak się po roku od porodu pojawiłam to się zdziwili po co się przyszłam jak mi nic nie dolega. Ręce opadają i oni wmawiają na że kobiety się nie badają
Ostatnia edycja:
Mynia_82
Fanka BB :)
Oj w Bielsku to nawet nie znam nikogo kto by mógł kogos polecić, ale Sihaya chyba Ci jakiegoś polecała? Czy coś pochrzaniłam? Pewnie pochrzaniłam 
Zonqua, wysłałam na priv
Zonqua, wysłałam na priv
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
oo Anke niezle skoczyla prolaktyna.
mam cykl stracony typowego @ nie mam masakra jakas plamke mam tylko i od rana nic.
jezeli nie mam typowego krwawienia nie leci ze mnie tylko palmienie np to ginekolog bedzie badal czy odmowic wizyte?
mam cykl stracony typowego @ nie mam masakra jakas plamke mam tylko i od rana nic.
jezeli nie mam typowego krwawienia nie leci ze mnie tylko palmienie np to ginekolog bedzie badal czy odmowic wizyte?
reklama
Hehe, tak Sihaya mi polecała Panią do której chodziłam na początku.Oj w Bielsku to nawet nie znam nikogo kto by mógł kogos polecić, ale Sihaya chyba Ci jakiegoś polecała? Czy coś pochrzaniłam? Pewnie pochrzaniłam
Zonqua, wysłałam na priv![]()
Czarnooka, ale jak tylko plamienie to jeszcze nic nie wiadomo, a robiłaś test chyba wczoraj coś o tym pisałaś. Ale może poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test, bo może to tylko dzidziuś się w brzuszku układa i stąd to plamienie.