reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia dlatego właśnie pytam bo pamiętałam o tych Twoich 1,5 h :)

dziękuję za info...

Agus ja też nie mam możliwości pisania z pracy... choć pracuję na komp... to nie nie wchodzę na BB bo kierownik ma podgląd do komp co w danej chwili robię a nie chcę by wiedział o tym czy o tamtym co piszę :)

reklama
U mnie na szczęście internet to wolna amerykanka i tak cały dzień gapię siew monitor, ale na szczęście nikt nas nie kontroluje. Czasami mam luźniejsze dni i wtedy mogę sobie pozwolić na popisanie na forum. Bo u mnie w firmie szczyt sezonu przypada od października tak właśnie do maja, a potem mamy trochę większe luzy. Chyba, że akurat jestem cały dzień u klienta, wtedy nie popiszę:)

A co do wcześniejszych pytań odnośnie młodego schabowego to mam nadzieję, że był:)albo inaczej mam nadzieję, że nie był stary:-D
Fajnie, że już jest młoda kapusta, szparagi i co raz więcej świeżych warzyw i owoców:)

U nas dzisiaj na obiado kolacje salatka z kurczaczkiem w sosie pieczarkowym i do tego swieza bagietka i warzywka na cieploooo... Juz jestem taka glosna ze chyba sobie jakas kanapeczke walne bo mnie ssie.

Mniam, kapustka:)z koperkiem!właśnie się nią objadłam:)
Co jest wszystkie oglądają pierwszą miłość, że taka cisza??

Ostatnia edycja:
Ja i moj A montujemy antene bo z racji tego ze bede tu mieszkac to musze miec TVN do zycia ;-) moj A wlasnie stwierdzil ze tak mnje kocha ze mi dekoder kupil hahaha

u mnie dalej zastój rano pojawiła się plamka teraz nic ... boli mnie prawy jajnik..
widzę że straszne pustki dziś faktycznie są :)

reklama
Dziewczyny, wrocilam z pracy, zrobila zakupy, zjadlam i zasidalm do czytania... tyle stron na raz jeju:szok:

Ja w pracy tez nie mam mozliwosci pisac z kompa dlatego czasem pisze z telefonu :)

Zamówiłam sobie takie coś Test owulacyjny Donna wielokrotnego użytku. Mikroskop owulacyjny. tylko ze na allegro. Dziś przyszło :) Od jutra zaczynam testowanie, mierzenie itd. :) Niestety przytulanie mozemy zaczac dopiero ok soboty jak sie @ skonczy no ale "badania" mozna robic wczesniej :)

teraz uciekam do rodzicow bede pewnie później

Do góry