reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny a ja od dzisiaj zaczynam działać :)
jeszcze pięć dni do owu ale lepiej dmuchać na zimne, juz od wczoraj miałam działać ale jakoś nie miałam siły

ja też wczoraj pisałam, że nie mam siły ale jednach chęc zostania mamusią była silniejsza i siły się znalazły:-D trzymam &&& zeby w tym cyklu Ci się udało

reklama
powiedzcie mi czemu ja taka głupia jestem:-D???? tak mnie kusi testa strzelic choc przecież sama siebie zapewniam, ze w tym cyklu sie nie udało. wiem to a jednak coś wewnętrznie kusi.:szok:
ale tak sobie myśle że kropka miała szczeście, że teścior wyszedł pozytywny tak wcześnie

agnieszka miłych i udanych staranek:*
agacynda
zapomniałam pogratulowac przeprowadzki;-) jak się mieszka?? pierwszy sen na nowym miejscu podobno się sprawdza:-p więc śnij o dzidzi:-D

Ale nadrukowalyscię masakra
Agatko normalnie gratuluję nowego miejsca to teraz staranka pełną para ;-)
Ja idę spać zaliczylam drzemkę ale i tak jestem padnieta jutro długi dzień przede mną....

Ja właśnie zamówiłam płytki do łazienki :) Już się ich doczekać nie mogę :) Są takie śliczne :) Dobrze, że mój tata umie zrobić dosłownie wszystko więc za robociznę majstrom o niepewnych kwalifikacjach nie będziemy musieli płacić.
Dziewczyny, starajcie się codziennie, to podobno działa lepiej niż jakieś hamowanie się, i co dwa dni tylko igraszki :)

reklama
Dziewczyny, coś dziwnego się dzieje...
@ sie konczy... jakies 3 dni wczesniej niz zwykle ... szczypią mnie sutki, a na lewej piersi wyszla mi zylka :szok: temperature mam nie wysoką bo 36,5 dzis rano... to chyba raczej nie .... fasolka... prawda ?:eek:
Czy ja powinnam moze test zrobic ?

Do góry