reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

właśnie wróciłam z moją niunią z bardzo długiego spacerku taka u nas piękna pogoda ze szkoda w domu siedzieć :)) Moje biedactwo tak sie zmęczyła ze teraz leży i odpoczywa

nie było mnie od rana i tyle stron trzeba nadrobić
ładne tępo macie kobietki

reklama
Hej.
Ja dopiero zdążyłam iść siku dzisiaj pierwszy raz bo dzisiaj szaleństwo tyle pracy ;) ale za co tak pręciutko zleciało jeszcze 1 h i weekend ale jutro do Olsztyna na wesele;/ także dzisiaj przygotować ubrania, ogarnąc mieszkanie. Jutro na 9 do fryzjera ze mną i Oliwką .

Teraz to już szybko pójdzie i zaraz weekend. Ależ ja dzisiaj podirytowana jestem, normalnie wszystko mnie wkurza.

domik
Sama chciałam bo ja dość okrągła jestem. :-D Poza tym poczytałam tu i ówdzie na necie,że najczęściej bada się własnie tą prolaktyne i progesteron i zbadałam. Norma do 25 a ja miałam ponad 70

reklama
To chyba sobie zrobię też te badania w następnym cyklu, bo teraz mam chyba 9 dzień po owulacji, a w poniedziałek będzie 13.

Do góry