reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No już dzisiaj właśnie o tym pisałyśmy, że nie dość ze ciagle się jakiś objawów dopatrujemy, to jeszcze non stop staramy się interpretować temperaturę.
Jedno wielkie szaleństwo ale czego się nie robi, żeby spełnić swoje marzenie.
Mnie tak od kilku dni podbrzusze pobolewa i różne inne objawy już na @ ale w sumie to za wcześnie

reklama
Karolka a co powiesz na moje 35,96? Kurcze, może naprawdę przez o, że dziś w nocy zimno było skoro już kilka dziewczyn pisało o zaburzeniach dziś. Powinien być w TV komunikat. Tak jak dla meteopatów, tylko dla staraczek: "Uwaga nadchodzi zimny front, temperatury staraczek będą niższe o 0,5 stopnia od przeciętnych"

Ostatnia edycja:
A mój mąż wysnuł teorię, że to tak jak z okresem u kobiet, które razem mieszkają, że zaczyna im wypadać w jednym terminie, to tak u nas lawinowo jak jednej temp idzie w dół to innym też.
Tak mnie Mynia rozbroiłaś tym komunikatem w TV, że aż mojemu G opowiedziałam:-D:-D

Twój mąż może mieć rację :)
Właśnie sobie pomyślałam, że jakbyśmy tu na forum nie były to byśmy się zastanawiały w zaciszu domowym czemu temp taka dziwna. A tak wchodzimy, czytamy, że wszystkie tak mają i git :) Mniej stresu :)

Twój mąż może mieć rację :)
Właśnie sobie pomyślałam, że jakbyśmy tu na forum nie były to byśmy się zastanawiały w zaciszu domowym czemu temp taka dziwna. A tak wchodzimy, czytamy, że wszystkie tak mają i git :) Mniej stresu :)

Zawsze nam lepiej, że nie jesteśmy same :)

Jak to mówią w kupie siła :)

No w sumie to dobrze wiedzieć, że się nie jest samym z takimi rzeczami.
Bo jeszcze bym sobie pomyślała, że do reszty zwariowałam

reklama
hahah no cieplej cieplej :)

Jadę jutro do Częstochowy to się pomodlę za nas wszystkie tu byśmy już były czerwone na maxa z II kreseczkami :)

Do góry