reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia rób test z porannego moczu! wtedy jest wiarygodny. takie robienie po południu jest dla mnie bez sensu. No chyba, że okres by się tak niesamowicie spóźniał, ale Ty Mynia miałaś bez okresowy cykl... Poczekaj do środy i rób z porannego. wtedy będzie cień lub normalna krecha, bo nie może być inaczej ;-)

A ja dzisiaj byłam w sklepie meblowym, oglądałam narożniki, prawdopodobnie jutro kupię... ;-) później zakupy na kolację, robiłam format kompa i do teraz nie mogłam neta zainstalować, ale w końcu się udało. i teraz siedzę z moim A ;-) podjęłam decyzję, że od momentu jak zacznę brać dupaston (czyli za 12 dni) to ani kropli alkoholu nie wypiję.

reklama
test.JPG
To ta Wam wkleję:) Też widzicie ten zaciek? :) Czy mi oczy figla płatają:)

Mynia rób test z porannego moczu! wtedy jest wiarygodny. takie robienie po południu jest dla mnie bez sensu. No chyba, że okres by się tak niesamowicie spóźniał, ale Ty Mynia miałaś bez okresowy cykl... Poczekaj do środy i rób z porannego. wtedy będzie cień lub normalna krecha, bo nie może być inaczej ;-)

A ja dzisiaj byłam w sklepie meblowym, oglądałam narożniki, prawdopodobnie jutro kupię... ;-) później zakupy na kolację, robiłam format kompa i do teraz nie mogłam neta zainstalować, ale w końcu się udało. i teraz siedzę z moim A ;-) podjęłam decyzję, że od momentu jak zacznę brać dupaston (czyli za 12 dni) to ani kropli alkoholu nie wypiję.
Agacynda dla mnie tez bez sensu:) Ale co począć jak człowiek taki głupi i jak kupił test to się powstrzymać nie mógł :) Ehhhhh wiem, że głuptasek ze mnie:)

heheheh napewno Sailor robili po pijaku.

Myniu ja rozumiem tą ciekawość tylko, że za mało dni od owulki minęło, żeby robić test z popołudniowego moczu. zrobisz z porannego i będzie wiadomo. Ale zaciek jest, ja też widzę.

reklama
Do góry