reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

sihaya to dobra cena myslę. Można sobie na nią pozwolić a nie jak u mnie. :tak: ja zaś dzwoniłam do doktorka i pytałam czy mogę zacząć brać clo 3 dc i pozwolił chciałabym,żeby szybciej jajeczko urosło i pękło... może cykl się skróci. trochę się obawiam skutków ubocznych i zastanawiam czy nie brać na noc

reklama
Dziewczyny dam Wam rewelacyjny przepis na makaron. pycha po prostu.

musicie mieć:
młoda kapusta
boczek wędzony lub parzony
młoda cebulka
makaron penne
prażony łuskany słonecznik
mozarellaa

i teraz:
smaży się boczek pocięty w kosteczkę na patelni bez oleju, sól, pieprz, jak się boczek zarumieni to podsmażamy razem z boczkiem cebulkę pokrojoną w kostkę, później wrzucamy pociętą kapustę i dusimy pod przykrywką aż kapusta zmięknie.
gotujemy makaron i łączymy z kapustką... wykładając na talerz dodajemy w środek mozarelkę... i posypujemy słonecznikiem.
mniam...

hej dziewczynki. byłam u kardiologa nie dostałam leków ze względów że staramy się o dzidzi. troszkę mnie uspokoił kazał działać ale nie za ostro^^ myślałam że padnę ze śmiechu:p a póki co kazał mi się cieszyć z życia i nie przejmować się arytmią serca :D
więc działamy choć coś czuje że ten cykl też będzie stracony bo mąż wyjeżdża w delegację :(

a ja wam powiem ze moj lekarz za monitoring bierze tylko jedną opłatę 100 zł, płatne po zakonczeniu monitoringu, i to bez względu ile razy będzie robił usg, mnie ostatnio robił 3 i mimo ze nie przyjmował prywanie to zrobił mi tez usg w szpitalu w odpowiednim dniu cyklu takze jest ok ;p

u mnie temp znowu w dół, w ogole jakas dziwna ;[
a szyjke mam całą rozpulchnioną :p

a powiedzcie czy to jakoś mozna okreslić jak spadnie mi temp to w przeciągu ilu dni moge dostać @ ?? i czy temp musi spaść poniżej tej linii podstawowej??

Cześć:)
Królewno temperatura powinna spaść poniżej linii podstawowej, bo jak sobie powyżej skacze to nie można tego traktować jako spadki:) A z tym kiedy spada to ponoć jest różnie u różnych kobiet. U niektórych spada dwa dni przed, dzień przed, w dniu a czasem podobno dopiero w trakcie @.

wiesz co Mynia juz mam rozwiane watpliwości ;p
własnie sie wykąpałam i zobaczyłam ze jest plamienie
takze wziełam sobie aspiryne i buscopan i jak sie rozkręci dziś to pewni oznacze jako 1dc, a jak nie to pewnie jakoś na dniach
w sumie to troche kiepsko bo nie wiem jak te plamienia mam traktowac jak okres czy jeszcze plamienie
no i po tej luteinie mam bardzo mało krwi i to jeszcze cieżej ocenic wtedy.. a od 3 dnia mam clo brac

wiecie co jeszcze sie chyba nigdy tak nie cieszyłam jak @ dostałam hahhahaha

witam
u mnie dzisja już od rana tak strasznie duszno,oby była burza bo już od kilku dni wytrzymać ze mną nie idzie ,ja tak mam ,taki sobie chodzący barometr ze mnie,z mojej córci z resztą też jak była mniejsza to zawsze będzie deszcz padał bo marudziła strasznie:)
chociaż jak ma przyjśc @ to też ciskam piorunami

a ja mam dalej mnóstwo białego śluzu a to dopiero 9 godz ciekawe ja będzie jak się rozkręci

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewczyny
ja się dziś bardzo źle czuje, jestem słaba jakbym miała zemdleć, mam problemy z żołądkiem, ubikacja już trzeci raz masakra to raczej nie jest objaw ciąży bo przecież nie można mieć tak zwanego "rozwolnienia" tylko wręcz przeciwnie
poza tym zaspałam dzisiaj i dziecko nie poszło do przedszkola i jest u mojej dobrej koleżanki, w pracy pije pierwszą kawę, boli mnie w dole brzucha jak za dużo pochodzę dziwne to moze jakieś zapalenie? aha i mam biały śłuz taki serowaty nawet dużo może nie jakoś ogromnie ale dużo więcej niż normalnie
także nie wiem co myśleć zatestowałabym już w tym tygodniu ale to jeszcze za wcześnie
nawet nie wiem kiedy była owulka bo nie byłam w tym miesiącu na monitoringu
nie wspomne o tym że kolejny dzień mnie muli
i nie pisze tego żeby sie chwalic czy coś sobie dopowiadać bo w tym dniu cyklu to wątpliwe aby to był objaw ciąży
pisze bo juz mam dość 4 dzien sie źle czuje
doradźcie co to moze byc

Do góry