reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko twój wykres jest bardzo podejrzany fasolkowo jeżeli tempka się utrzyma :tak:
Królewno ja mam 3 dni plamień i 4 dnia okres. To po progesteronie, a ty też go bierzesz. Plamienia są do tego cyklu. Krwawienie to będzie nowy tak,że @ już chyba blisko u Ciebie. Ja dzisiaj wzięłam 1 tabl clo.:szok: mam nadzieję,że obejdzie się bez skutków ubocznych.

reklama
mgiełko a nie swędzi Cię? może Ci się infekcja przypętała...ja tak miałam niedawno i te serowate upławy. Teraz jak skończę @ znowu muszę profilaktycznie zaaplikować czopek,żeby ewentualnie dobić resztki bo po okresie nawraca mi się najczęściej. W tym cyklu po owulce też mnie brzuszek bolał, a co do częstych wizyt w toalecie to nie koniecznie oznacza to brak ciąży. :-) Ja nie miałam z tym problemu. Raczej na odwrót sumie bo jak raz zjadłam kiszonego ty myślałam,że nie wyjdę z toalety :-D

Mgiełko biegunka może to śmiesznie zabrzmi ale może być objawem ciazy :)
przynajmniej tak pisąły kobietki na innych forach że to właśnie biegunka i problemy z żołądkiem były ich pierwszymi objawami
Takżetrzymam kciuki żeby to była fasoleczka

W takim razie Królewno oby się rozkręciło i to tak, żebyś nie miała wątpliwości czy to plamienie czy krwawienie:)
Mgiełko Grzanka chyba miała objawy żołądkowo toaletowe zanim się dowiedziała, że jest w ciąży, więc może...

Sailor a jak wyglądały te Twoje plamienia??
ja sie własnie boje .. nie wiem w sumie co robić... bo ja w tamtym cyklu miałam bardzo skąpą miesiączke i boje sie ze zaczekam trzy dni plamien a w czwartym skonczy mi sie ten okres ... a ja mam od 3 dc brać clo, więc musze szybko okreslic czy to juz @ czy jeszcze plamienie.. nie wiem co robić;/;/;/

a Ty Sailor bierzesz Duphaston a ja luteine a po luteinie moga być słabe miesiączki które mozna wziąć za plamienie...
doradźcie mi cos:?

reklama
Królewno a może zadzwoń do lekarza, powiedz jak miałaś w zeszłym miesiącu i że nie wiesz od kiedy teraz sobie liczyć nowy cykl...
Agnieszko robiłam teściora ale ja to taka rozgarnięta jestem, że nawet nie spojrzałam na datę:) Jutro z rana zrobię pewnie jeśli temp nie spadnie. Dziś nie spadła więc @ jutro na pewno nie dostanę bo u mnie zawsze spadała temperatura jeden dzień przed.
Jaki test kupić? oczywiście jeśli będę miała jakiś wybór :)

Do góry