reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
CZARNOTKA co za c**** i taki ktoś ma byc matką?!! do ludzi wraca zło
ANKE trzymam kciuki za betkę!!
KRÓLEWNA czekamy tylko na dobre wieści! zrób się nam na czerwon:)
SAILOR może jeszcze szansa jest. poczekaj do @
AGNIESZKA ja też ostatnio jestem jakaś taka do du...szy
DIE PERLE Ty to genialna jesteś. mąż ma z Ciebie ubaw:p
AGAGA ciesz się pięknymi chwilami bez mdłości
MYNIA no to musisz teraz figielkowi wynagrodzic odcięcie jajeczek:p osz Ty niedobra

mnie coś pobolewa brzuch. jutro rano ostatni dzień luteiny. ciekawe co będzie. z moim szczesciem to pewnie dostane okres na wesele i bedzie się lało!!!!i nie będę mogła iśc do lekarza:wściekła/y: nawet nie chcę się wkurzac!!

Myniuuuuu :-) cos czuje w kosciach ze w tym lub przyszlym tygodniu bede juz ze statusem "zareczona z..." :-) moje Kochanie kupilo nowe auto i musi pozyczyc pieniadze na rejestracje od kolegi. Powiedzialam mu ze przeciez ma pieniadze odlozone a on z glupim usmieszkiem "sa sprawy wazne i wazniejsze" :-) hihihihi

A z moja Tosia coraz lepiej. Rana juz sie zrasta. Amputacja ogonka nie bedzie konieczna na szczescie.

Agacynda super:) w duszy troszkę zazdroszczę, kiedy do mojego S dotrze jaka sprawa jest teraz najważniejsza... ale cieszę się ogromnie, tylko że sama już zostanę bez pierścionka ;) no ale prawda taka, że i dla mnie to nie najważniejsze akurat w tym momencie:)
Cieszę się, że Tosiula już lepiej się ma. Prędziutko wróci do zdrowia i zapomni o cierpieniu:)
Domiku Fisiek już skacze sam na szafę, silne kocisko:) Jutro dostanie miseczkę słodkiej śmietanki, którą dostaje na przeprosiny po każdej wizycie u weterynarza :) Dziś jeszcze wolałam mu nic nie dawać do jedzonka. A kiedy masz to weselicho? Mi jak kiedyś raz brałam luteinę na wywołanie to przyszła @ już w 4 dniu brania a teraz tak późno ale nie martw się, u mnie to było naprawdę wyjątkowo późno ten 11 dzień po zakończeniu, rzadko się zdarza aż tak późno:) Najczęściej chyba jakieś 3 dni po ostatniej tablecie:) Trzeba być dobrej myśli:)

ja myślałam, ze tu dużo do czytania bedę miec, a tu proszę. u mnie troszke chłodno, ale przynajmniej fajnie się śpi. nie lubię takiego zaduchu... zadozowałam ostatnie tabletki luteiny. czekam na @
info dla AGNIESZKI I SAILOR, które namawiały do zrobienia testu. jest oczywiście negatywny. wiedziałam, że tak bedzie i pierwszy raz modliłam się żeby była jedna kreska:-D no bo wiecie brałam te tabletki na infekcje, a tam było napisane, że ne wolno no i świętowałam baaardzo mocno pierwszą rocznicę śluby, a dziś też mam gości i z czystym sumieniem mogę się napic drinka. wiecie następny cykl bedzie mój:-D no i Wasz oczywiscie też:tak:
MYNIA wesele mam 30 czerwca, a drugie najprawdopodobnie 21 lipca. wczoraj zaproszenie na chrzciny dostaliśmy. na 7 lipca:szok: nie wiem czy pójdę. pewnie tak bo nie umiem odmawiac...a co kupic dziecku?? dziewczynka. prosze podpowiedzcie
ANKE i jak?? podziel się informacją
AGACYNDA fajnie to Twój A powiedział. musisz sobie to dobrze zapamiętac, że jestes najważniejsza;-)

hej dziewczyny :)
u mnie dzisiaj pięknie słoneczko świeci
wygląda na to ze mi sie owu przesunęła nie w ta stronę co miała i będę miała ja później dzisiaj 3 dnień niższych temp czyli do owu jeszcze 3 i będzie 20dc k**** mać cykl mi sie pewnie przez to wydłuży

ja juz chce być w ciazy

ciekawe jak tam Anke

Ostatnia edycja:
witajcie u mnie też słoneczko mała od rana wymyśla mi zadania ale i tak fajnie z nią w domku posiedzieć,
u mnie chyba owulka się przesunie , żadnych objawów nie mam a już coś powinno się zaczynać a tu nic eheheh w poniedziałek pójdę do ginka to się dowiem co i jak
a dziś koleżanka ma do mnie przyjść mam ją czesać na wesele zobaczymy jak wyjdzie próbowałam na główce treninowej to nawet nieźle ona chce zwykłe upięcie z tyłu, i pokręcone włosy prostownicą no taki kok chce i w to kwiat wpięty , może bokiem puszcze dobierańca ostatnio modne zobaczymy
kurcze co z tą owulką śluz mleczny taki se że tak powiem a po clo to już coś powinno się zacząć dziać no nic , biorę się za ćwiczenia kąpiel i potem zobacze co dalej cmoki kochane

reklama
Kochane oto mój wczorajszy test :-DPrzepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale chciałam najpierw powiadomić męża :tak:Rano zrobiłam znowu test i jest taki sam :-D
Zdj&#196;&#8482;cie0120_001.jpg

Do góry