Agnieszko a miałaś już płodny śluz? Ja się na śluzie nie znam wiem tylko, że skok na pewno powinien być po szczycie płodnego śluzu i wiem, że płodny to białko jaja i wiem, że niektóre dziewczyny takiego typowego białka nie mają. To tyle wiem na pewno, a poza tym to któraś dziewczyna pisała, że i wodnisty może być płodny... więc jeśli tak by było to u Ciebie skoku jeszcze nei było ale powinien nastąpić lada moment.. czyli owu rzeczywiście mogła być wczoraj albo dziś. Zwłaszcza, że szyjka otwarta i wysoko... wszystko wskazuje na to, że właśnie owulujesz

lub wyowulowałaś nam już niedawno
Sailor, każdy ma czasem takie dni, że lepiej schować się pod kołdrę i przeczekać

Ale Ty na pewno zaraz uśmiechniesz się bo mam wrażenie, że nie potrafisz się długo wkurzać
Ja właśnie wróciłam z Figielkiem od weterynarza, Figielek już nie ma jajeczek. Zsiusiał się biedny pod siebie i nie wiedział co się dzieje a w domu od razu wyszedł z transportera, chodził jak pijany i oczywiście próbował wskoczyć na stolik żeby z niego wskakiwać na szafę ale podniósł tylko przednie łapki do góry i przewrócił się na plecki od razu, musiałam go wziąć na ręce żeby zasnął i teraz pilnuję żeby się nie obudził i nie zrobił sobie krzywdy w tej narkozie. Pan doktor powiedział, że to naprawdę ładny kocurek

A ja dumna jakby to była moja zasługa hihi