reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
tak jak widać na moim suwaczku czeka mnie zabieg.... potem miesiąc muszę odczekać do nast @ i dopiero w sierpniu bedziemy mogli znowu podziałać o dzidziusia... :)

Ojej Kinga ja taka mało obeznana, nie zauważyłam zę coś masz na suwaczku a nawet jak zauważyłam to nie wiem co to jest :/

Już sprawdziłam... byłaś u lekarza? Dobrze, że tak szybciutko będziesz miała zabieg i szybciutko rozpoczniesz nowe staranka, bo najgorsze to czekanie. MOOOOOOOOOOOOOOCNO trzymam kciuki

Kinga ja też miałam HSG i mi kazali od razu się starać, bo wtedy jest wszystko ładnie przepchane itd więc szansa jest większa na to, że plemniczki szybciutko dotrą do jajeczka. A w którym dc będą Ci robić zabieg?

Kinga ja też miałam HSG i mi kazali od razu się starać, bo wtedy jest wszystko ładnie przepchane itd więc szansa jest większa na to, że plemniczki szybciutko dotrą do jajeczka. A w którym dc będą Ci robić zabieg?

zabieg bede miała robiony zaraz po @ to bedzie okolo 6d.c
mój ginekolog mi powiedział że po zabiegu mam odczekać do @ i wtedy się starać. Nie wiem czemu. Dowiem sie wiecej po zabiegu od lekarza prowadzącego.

A Ty kiedy miałaś hsg? wykryli u ciebie niedrożność czy coś z tego? pomogło ci? czy nadal szukacie przyczyny

zabieg bede miała robiony zaraz po @ to bedzie okolo 6d.c
mój ginekolog mi powiedział że po zabiegu mam odczekać do @ i wtedy się starać. Nie wiem czemu. Dowiem sie wiecej po zabiegu od lekarza prowadzącego.

A Ty kiedy miałaś hsg? wykryli u ciebie niedrożność czy coś z tego? pomogło ci? czy nadal szukacie przyczyny

Ja miałam w listopadzie robione, w 11dc. Jajowody mam drożne, wszystko jest ok. A co do przyczyny tego, że nie mogę zajśc w ciążę to nie wiem dlaczego, wyniki wszystkie zarówno męża jak i moje są bardzo dobre... Pewnie przyczyna leży w psychice, bo za bardzo chcę dzidziusia ale mam nadzieję, że niedługo się odblokuję.

długo sie staracie?
otworzyłam nowy wątek o hsg (jeszcze gafe zrobiłam bo źle wpisałam nazwe grr) zonk
jeżeli możesz to tam mi napisz co wiesz o takim badaniu itd bede wdzieczna:)

My już prawie 3 lata jak sie staramy z mezem...

reklama
Sorki, nie 11 a 10 dc miałam robione, a do szpitala poszłam 9dc - tego dnia zrobili mi wszystkie badania, następnego miałam zabieg. Po zabiegu kazali poleżeć godzinę i do domu.

Do góry