reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny, podczas dzisiejszego badania usg okazalo sie ze w 15dc mam endo 4,5 cm... coś mi się wydaje, że to trochę malo skoro ok 17/18 dc powinnam mieć owu...
Czy widziałyście gdzieś normy dla endo dzien po dniu ?

reklama
ALG mam nadzieję, że się pomyliłaś i miałaś na myśli 4,5 mm nie cm

Jeśli się pomyliłaś to rzeczywiście 4,5 mm to mało, znalazłam coś takiego:

"Endometrium, a wiek: U dziewcząt przed okresem dojrzewania endometrium ma grubość od 0,3 do 0,5 mm. U płodnych kobiet w pierwszej fazie cyklu zazwyczaj ok. 8 mm (nie mniej), a w drugiej jest grubsza."
i coś takiego:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,19343223,,POMOCY_cienkie_endometrium.html?v=2
Dziewczyny biorące clo też tam zajrzyjcie

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki

witam nowe staraczki

mnie dziś dwa razy złamało w pół takiego skurczu macicy dostałam. A do małpy 4 dni ehh pewnie nie wyszło :-(

Agatka ładne masz teraz mieszkanko

Ania ty się pakuj i urządzaj wasze wspólne gniazdko

Mgiełka trzymam kciuki by pęcherzyk wytrzymał do jutra lub zadziałały skutecznie niedzielne żołnierzyki

Myniu tak pomyliłam się :) chodziło o mm....
wychodzi więc na to, że jeżeli wszystko zdrowe (badania ok) to winą moze być to moje endo...
Eh... w tym miesiącu też na pewno się nie uda ....

Witam Was dziewczyny :-)
Ja juz w pracy walczę i niestety nie tylko z pracą ale też z okropnym bólem głowy, który się trzyma już od 2 dni :wściekła/y:
coś czuje, że @ się zbliża :wściekła/y: przeważnie przed @ boli mnie głowa :wściekła/y:
Myniu kotek słodziak :tak: ja też jestem z tych psiarów a nie z kociarzy, chociaż do mojej babci przykulała się koteczka taka fajna, mała i musiałam ja wywieź do teściowej z uwagi, że moje pisaki (2 suczki shar pei - zdjęcia u mnie w albumie na bb) zabija bez oporów takie kociątka :-(
a moja kochana teściowa z uwagi, że ma gospodarstwo i już kilka kotów to wydała moją Kicię sąsiadom bo przyszło 2 chłopców i powiedzieli, że oni ją chcą a to taka przytulanka ta Kicia była no i poszła :-( ale ma tam lepiej bo śpi razem z dziećmi w domu :tak:

Hej :)

Powiem Wam tylko, że zakupiłam w Tesco testy o czułości 20ml/u;, wzięłam trzy bo są za 5 zł więc idzie przeżyć :) Tylko nie wiem kiedy testować, bo strasznie już kuszą w tej torebce :)

Hej :)

Powiem Wam tylko, że zakupiłam w Tesco testy o czułości 20ml/u;, wzięłam trzy bo są za 5 zł więc idzie przeżyć :) Tylko nie wiem kiedy testować, bo strasznie już kuszą w tej torebce :)

Rozumiem, że są to testy ciążowe :-D a kiedy masz termin @ jak dzisiaj to bym zrobiła :-) i trzymam kciuki za pozytywny wynik :tak:

Rozumiem, że są to testy ciążowe :-D a kiedy masz termin @ jak dzisiaj to bym zrobiła :-) i trzymam kciuki za pozytywny wynik :tak:

Asita tak tak, ciążowe :) Termin @ mam na 1-2 lipca, dziś 24dc. Chyba jutro zatestuję, bo w razie czego będę miała jeszcze dwa w zapasie :)

reklama
Do góry