reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zonqa a to przeciez tuz tuż :-) czekamy więc na sikańca z dwoma II
domik jest tańszy lek na prolatynę kosztuje ok 5 zł ale nie da się po nim funkcjonować sa wymioty omdlenia zawroty głowy...a ja muszę pracować...:no:
Lekarz mówił,żeby odstawić na miesiąc zbadać zobaczymy czy się podniesie.

AGNIESZKA za mnie to lepiej najpierw trzymaj kciuki żeby @ przyszła:( brzuch to mnie tak nawala, że....
SAILOR szkoda, ze to co dobre to strasznie drogie:( może sie uda i się wszystko po tych tabletkach unormuje. jestem dobrej myśli:)

domikcw wiesz co nie wiem bym zrobiła ten test ..ale mysle by na spokojnie poczekac do niedzieli lepiej poczekac pare dni co o tym myslicie? ja sama nie wiem to moja pierwsza ciąża:blink: i nawet nie wiem co i jak niby czytam ale to taka lipka.. martwi mnie jedynie ten bol brzuszka cmienie to jest bardziej niż ból .az nie wiem co myslec dzisiaj moj mezczyzna przyszedl do salonu i przy znajomej podszedl i pocałował w brzuszek i powiedzial tekst "buziaczek dla naszego skarba " a przeciez jeszcze nie wiem czy w ciazy jestem ale on twierdzi ze od kad sie staramy to bedzie dbal o moj brzuszek bo nie wiadomo kiedy malenstwo tam zagosci az sie wzruszylam tak bym chciala :tak:. dzieki dziewczyny za kciukasy ..jestescie kochane :)
a co do chrzcin to my ostatnio bylismy i w kopercie wlozylismy 150 zł dla maluszka .. ale to chyba zalezy ja sama pytałam przyszłą tesciowa hehe :)

Ostatnia edycja:
Hejka:) Udało mi się zabrać laptopa, nadrobiłam Was i nie mam siły pisać nic od siebie bo drinka wypiłam i chce mi się strasznie spać:) Jedyne co chciałam napisać to po pierwsze gdzie jest Sihaya po wizycie? i po drugie gdzie jest dziś nasz Bzibzioku ;)
Ogromna senność mnie ogarnia, idę spać. Dobrej nocki

reklama
dzien dobry z rana- dizs jestem pierwsza:p
moja @ mnie wczoraj prawie wykonczyla, do tego Pipka sie dolozyla- od 3 w nocy swirowala-spac nie dala, podkop pod drzwiami uwskuteczniala, potem na balkonie zwalila donice, a ze mi ostatnio tak duszno w nocy spalam w smaych majtkach i sie zapomnialam i pognalam z cycami na wierchu na ten balkon ratowac roslinki- dobrze ze to byla 4 rano;/

Sailor-z wygladu jestem podobna do Twojej znajomej? czy z nieogarniecia:p, kurde faktycznie drogie sa te wsyztkie "medykamenty" w Polsce, tutaj wiekszosc jest refundowanych jednak, tak samo jak wszelkie zabiegi- czy inseminacja czy invitro- jesli nie clakowicie to w 70 % refunduje kasa chorych
Mynia- ach zazdroszcze Ci troszke tej przeprowadzki, ja ponad rok temu sie przeprowadzalam do Niemiec z calym ambarasem- bylo fajnie- nowe zycie:D
Frutty-ja bym sie wstrzymala z testowaniem do bardziej wiarygodnego momentu.....a moze i bym sie nie wstzrymala:p ciezko powiedziec jak czlowieka nosi to nosi- ale jak zrobisz to i tak niezaleznie od wyniku lepiej bedzie go powtrorzyc w bardziej odpowiednim czasie-terminie.
Domikcw-jesli taka Twoja wola- tzrymam kciuki za @- tez na nia czekalam:) i przyszla:p

Ja juz sie nie moge teraz doczekac konca@ i zabieramy sie- PIERWSZY RAZ- do roboty!!! pewnie nic z tego nie ebdzie- ale jestem strasznie podniecona:D

Do góry