reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie kochane:*
ale mnie dlugo nie było i nie jestem w stanie Was nadrobic:(
bardzo proszę o jakieś streszczenie bo nawet nie wem czy mam komuś gratulowac??:zawstydzona/y:

ja po weselku fajnie. nogi tylko bolały. a potem maraton w pracy i nie miałam czasu ani siły nic naskrobac. @ dalej nie ma. dzis byłam u lekarza. zdziwiła się...no i jest do dupy. usg zrobiła. luteina chciała, ale nic nie zrobiła bo endometrium bardzo małe:-( dostałam tabletki anty z jakimś hormonem. wyniki ok. czyli coś się innego dzieje. owulki najprawdopodobnie wogóle nie mam.:-( beczec mi sie chciało jak mi to wszystko mówiła. kazała brac tabletki 10 dni i jak okres się pojawi to zadzwonici bedziemy się umawiałay na nastepną wizyte. powiedziała, że dobrze, że tak wcześnie zareagowałam i postanowiłam walczyc. powiedziała, że pomoze. i dała mi wszystkie tabletki za darmo. chociaż taki plus. no i zanim je wezme to mam test ciążowy zrobic. dla formalnosci. nie widziała nic no ale jakby....
JESTEM ZAŁAMANA!!!!!!!!!!!!

reklama
doczytałam tyle że

BZIBZIOCZKU trzymaj się dzielnie i nie poddawaj!!! odpoczynek dobrze Wam zrobi. moco zaciskam za Ciebie kciuki

FRUTTY OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! SPOKOJNYCH 9 MIESIECY ŻYCZĘ. WYSYŁAJ NAM FLUIDKI I WPISUJ SIE NA CZERWONO:*

witajcie kochane:*
ale mnie dlugo nie było i nie jestem w stanie Was nadrobic:(
bardzo proszę o jakieś streszczenie bo nawet nie wem czy mam komuś gratulowac??:zawstydzona/y:

ja po weselku fajnie. nogi tylko bolały. a potem maraton w pracy i nie miałam czasu ani siły nic naskrobac. @ dalej nie ma. dzis byłam u lekarza. zdziwiła się...no i jest do dupy. usg zrobiła. luteina chciała, ale nic nie zrobiła bo endometrium bardzo małe:-( dostałam tabletki anty z jakimś hormonem. wyniki ok. czyli coś się innego dzieje. owulki najprawdopodobnie wogóle nie mam.:-( beczec mi sie chciało jak mi to wszystko mówiła. kazała brac tabletki 10 dni i jak okres się pojawi to zadzwonici bedziemy się umawiałay na nastepną wizyte. powiedziała, że dobrze, że tak wcześnie zareagowałam i postanowiłam walczyc. powiedziała, że pomoze. i dała mi wszystkie tabletki za darmo. chociaż taki plus. no i zanim je wezme to mam test ciążowy zrobic. dla formalnosci. nie widziała nic no ale jakby....
JESTEM ZAŁAMANA!!!!!!!!!!!!

Tulę Cię kochana i trzymaj się, będzie dobrze :tak:

wicie co ja się boje jutrzejszej wizyty, boje się że może jest ciąża ale np poza maciczna albo coś jest nie tak... wole dostać @ niż dowiedzieć się że coś jest nie tak albo z ciążą lub ze mną... ale z drugiej strony lepiej działać niż czekać...

Zonka zawsze dla pewności możesz rano iść na betę wtedy będziesz miała 100% pewność tyle że to badanie trochę kosztuje :/
domikcw kochana wytrwałości i powodzenia - najważniejsze że jesteś pod opieką lekarza, wcześnie się zgłosiłaś jak piszesz to od razu będziecie działać i wszystko się wyreguluje. Głowa do góry!

My właśnie wróciliśmy z ryb ale super było tak spokojnie mała latała wodzie ,mąż łowił rybki a ja pełen relaks

Domi ściskam mocno, zobaczysz wszystko się pięknie unormuje i szybciutko zrobisz się czerwona na naszej liście

Zonqa będzie dobrze

Sihaya kochana czyżby fasolka? trzymam kciuki

wiecie co laski ja pomyślałabym ze mam druga owulkę bo mam taki piękny ciągnący śluz tyle tylko że biały

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
u mnie coś się dzieje cały dzień jajniki ciągnął mam chyba ciemniejsze otoczki na sutkach ale piersi wogóle nie bolą dziś mnie zemdliło po kawie, albo ciąża albo szybciej @
więc trzymajcie kciuki
Mynia już się przeprowadziłaś to fajnie teraz już rozpakowanie poleci
u sihaya chyba fasolka ale u ciebie agnieszka116 też tak mi się zdaje na 90 %

reklama
dziękuję dziewczyny za złowo otuchy... jakoś nie mogę się pozbierac po tych informacjach...totalnie mnie to zgasiło! miało byc tak pieknie a jest tak ch****o..... nie wiedziałam, że mnie takie problemy dotkną. okrutnie jeszcze mnie piersi bolą!!! dotknąc nie mogę:no:

Do góry