reklama
Myniu jeszcze nie zdobi ale jest wybrany. Nawet obrączki są wybrane :-) hehehe jeśli chcesz zobaczyć to wejdź na stronę yes'a i znajdź ÈTERNEL za 1595, to jest zwykły prosty pierścionek z jednym
kamieniem. A jak będą obrączki to moja będzie cała z brylancikami :-) ahhh rozmarzyłam się. Powoli myślimy już o mieszkaniu własnościowym...
Przepiękny ten pierścionek, podobny do mojego tylko, ja mam 7 brylancików w kształcie kwiatka :-)
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Cześć dziewczyny'
Mocno 3mam kciuki za fasolkowo podejrzane ;-) jak i za te mniej podejrzane.
Ja ciągle czekam na białko jajka ale jest jeszcze czas. Upał straszny więc wstałam o 7 i pobiegłam na rynek kupić świeżych warzyw. Nastawie małosolne bo aż mi ślinka leci. dzisiaj mam wolne więc się lenię oo
Mocno 3mam kciuki za fasolkowo podejrzane ;-) jak i za te mniej podejrzane.
Ja ciągle czekam na białko jajka ale jest jeszcze czas. Upał straszny więc wstałam o 7 i pobiegłam na rynek kupić świeżych warzyw. Nastawie małosolne bo aż mi ślinka leci. dzisiaj mam wolne więc się lenię oo
mgielka2008
Fanka BB :)
aniulkas 27 dc to juz bym spróbowała z testem ale z porannego moczu,
jeny ale mnie korci ten test naczytałam się o dziewuszkach którym wyszedł w 24 dc i już fisiuje durna baba
jeny ale mnie korci ten test naczytałam się o dziewuszkach którym wyszedł w 24 dc i już fisiuje durna baba
Ostatnia edycja:
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Mgiełko jak masz cvzułośc testu 10 to może wyjść 

K
Kinga85
Gość
zonqa to testuj w weekend jak coś
3mam kciuki mocno!!!! 

reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
kochna testuj jak nie wyjdzie to powtórzysz za parę dni :-)
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Kinga i jak tam się czujesz po zabiegu?
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Kinga i jak tam się czujesz po zabiegu?