reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no śmieje się z siebie bo nawet jeśli byłabym w ciąży to napewno nie pokazałby jeszcze 24 dnia cyklu z południowego moczu test o czułości 25
no dlatego z siebie śmieje co ja chciałam osiągnąć, kurcze sutki mnie pieką

Ja to w ogóle oszołom jestem bo nie dośc,że często testuję to na dodatek oglądam pod światło z każdej perspektywy. I niestety jkaby nie patrzec zawsze jestes tylko 1 kreska tez się z siebie smieję :-D
idę fasolkę na obiad naszykować. Myniu jak Figielek się ma? dalej buszuje wśród kartonów?

no śmieje się z siebie bo nawet jeśli byłabym w ciąży to napewno nie pokazałby jeszcze 24 dnia cyklu z południowego moczu test o czułości 25
no dlatego z siebie śmieje co ja chciałam osiągnąć, kurcze sutki mnie pieką
Tez mam akie dziwne uczucie w piersiach..jak by pieczenie mrowienie. nie jest caly czas ale jak nadejdzie to dziwne uczucie sprawia.

Ja to w ogóle oszołom jestem bo nie dośc,że często testuję to na dodatek oglądam pod światło z każdej perspektywy. I niestety jkaby nie patrzec zawsze jestes tylko 1 kreska tez się z siebie smieję :-D
idę fasolkę na obiad naszykować. Myniu jak Figielek się ma? dalej buszuje wśród kartonów?
a ty myślisz że ja nie sprawdzałam pod światło haha z każdej strony i nawet widziałam cień haha ale potem zobaczyłam że cień widać w paru różnych miejscach to zależy jak się patrzy hahha

reklama
Na to jeszcze nie wpadłam ze by pod swiatło mało doswiadczona jestem ;)
Jak zobaczylam ostatnio ze nic nie ma spakowalam i do kosza bez zastanawiania sie.

Do góry