reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hehe jedni znajdują dzieci w kapuście inni w..paprociach ;D coś mi się zdaje że u Ciebie się coś święci ;) nic czekam z niecierpliwością na Twój test :) a swoją drogą fajny ten mikroskop
agacynda u mnie na obiad mielone

i znowu cisza ;)..
Powiedzcie jakie macie plany na weekend ?

nie wiem jeszcze :-) mój mąż stwierdził, że chce sobie posiedzieć ze mną w domu, bo co weekend gdzieś na grilla jedziemy :-D ale pewnie mu się znudzi siedzenie w domu i gdzieś pojedziemy może do jego młodszego brata (21 lat) i do jego synusia (18 m-cy) :-) strasznie lubi się z nim bawić, a to już takie mądre chłopaczysko, że szok :tak:

ja też mam dzisiaj schabowe z ziemniaczkami i sóweczką :p

zamówiliśmy malej basen taki duży no i dzisiaj doszedł, ale boje się go rozstawić ze względu na burze

jutro umni powinna być @ zobaczymy czy się pojawi czy może przesunie p**** jedna, wolała bym żeby jej nie było

a ja tradycyjnie działka, a ze względu na to ze mamy tam sad, będę zbierała wisienki :) wiec pewnie caly weekend w sadzie będę pracowała :) no imoje warzywka musze odwiedzic zeby robaczki krety nie mialy co tam jeść :)

no to dziś przeważają schabowe hi hi :-D
oj jak ja bym wskoczyła do takiego basenu :happy: mi marzy się taki duuuuuuuuuuuuuuży basen co będę mogła w nim pływać :rofl2: najlepiej z płytek i zadaszony ale skąd tu wziąć taką kaskę, może w totka wygram :rofl2:

reklama
Sailorka, Fisiek szaleje, dziś w nocy obudził mnie o 2 i nie dał zasnąć do 4:30. Spać mi się chce masakrycznie... Co do obiadu to mi się chce ostatnio tylko owoców i kefirów ale, że tata nadal u mnie jest muszę mu mięcho gotować... ehhh Ale sobie to chyba nakupię porzeczek i jogurtem zaleję i tyle na dziś, taka zupa na zimno:)

Do góry