reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny muszę Wam coś powiedziec! chcialam rano ale internet nie działała potem do pracy poszlam. sama w to nie mogę uwierzyc JETSEM W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boże kochany ja jestem w ciązy 2 testy i obydwa z pieknymi krechami!!!! cud jakiś. wczoraj beczałam, że dzieci miec nie bedę. zdjęcie dodam jutro i Wam wszystko opowiem. idę świętowac z mężem.
jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dominika gratuluje!!!!!!!!! tak bardzo się. Cieszę! W którym dniu cyklu robiła test?

Ja dzisiaj na obiad zjadłam kopyta z kapusta zasmazana i wypilam dwie szklanki soku maarchwiowego i mam zgage potężna! Jutro ma przyjąć @ ale cicho w sercu modlę się by nie przyszła....dzisiaj pierwszy raz mierzylam tempke,bo od nowego cyklu chce zapisywać na wykresie i było 36,6:(więc chyba @ przyjdzie.testu nawet nie robie bo mam tak jak poprzedniczki że od razu po teście przychodzi ciotka

Przepraszam że pisze jak analfabetka ale siedzę na tablecie i nie umiem tego obslugiwac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
domikcw!!! jupi jupi jupi!!!!!!! kochana!!! no widzisz My tu nigdy nie kłamiemy jak pisałyśmy że będzie dobrze to jest dobrze!!! tak dobrze że lepiej być nie mogło!! GRATULACJE!!!:-D

dziewczyny muszę Wam coś powiedziec! chcialam rano ale internet nie działała potem do pracy poszlam. sama w to nie mogę uwierzyc JETSEM W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boże kochany ja jestem w ciązy 2 testy i obydwa z pieknymi krechami!!!! cud jakiś. wczoraj beczałam, że dzieci miec nie bedę. zdjęcie dodam jutro i Wam wszystko opowiem. idę świętowac z mężem.
jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super! Gratulacje!!!

zonqa, sihaya też trzymam za Was kciuki :-)

No to lista odczarowana teraz to się posypie :-D
Frutty biedaczko to sie wycierpiałaś :( dbaj o siebie!
a ja na weekend mam gości także nie odpocznę :/

Dominiczko...popłakałam się.. tak bardzo pragnęłaś dzidziusia, a gdy już traciłaś nadzieje, okazuje, że się udało :) Super!! Spokojnych 9 miesięcy :*

Przepraszam za moją nieobecność, ale życie trochę popłatało nam figle :(

Ale cóż, teraz musi być tylko lepiej...
Jutro planowany dzień @, ale mam dziwne przeczucie, że dziś w nocy przyjdzie, bo brzuch mnie napiernicza strasznie :( Robiłam chyba z 4 testy, włącznie z dzisiejszym, i negatywne wszystkie, ani nawet cienia drugiej kreseczki :( Ehh cóż, trzeba będzie próbować dalej...

Nasza lista coraz bardziej czerwieńsza... Kto następny? :)

reklama
domikcw GRATULACJE KOCHANA SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY :-)
przesyłaj fluidki :tak:
pozostałym dziewczynom wkrótce testującym też życzę II :-D
Pianko niestety nie znalazłam tego zamówienia z wesela co miałam napisane jakie to krem był z tym malinowym :no:

Do góry