reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
kochana dominikcw jejku gratuluje tak strasznie na to zasługujesz życzę 9 spokojnych miesięcy kochana hurrra

co do dziewczyn zrezygnowanych to niemartwcie sie ja zostane z wami przynajmniej do listopada, jak teraz nie wyszło szanse będą dopiero po 12 październiku mąż wyjeżdza na drugą część kursu o wiele dalej i nawet odstawiam clo to już był ostatni cykl wiec proszę pomódlcie się za mnie albo trzymajcie fluidki sama nie wiem jak nam teraz nie wyjdzie to juz pewne ze nie załapie się do konca umowy o pracę więc dupa blada

ale cycki do góry ( aha przestały boleć więc nadzieja minęła)
kochane moja ja jutro wyjeżdżam więc nie wiem jak często będe się odzywać liczę że pojawią się nowe fasolki przez ten czas zonga ty tez jestes szczęsciara wwiem że jestes w ciązy czuje to

Oj dziewczyny za takie czarnowidztwo to lańsko Wam się należy! zapytajcie domikcw czy nie warto tracić nadziei i wierzyć do końca? ;)
A torty malinowe to głównie z tego co luknęłam z kremem waniliowym lub śmietankowym serwują

Ja wróciłam dopiero od małej i nie była ucieszona, że już jutro ją zabieramy od dziadków. Powiedziała, że tylko troszkę się za mną stęskniła :( ale mi przykro. Ale chociaż wiadomo jak bardzo dobrze jej u babci;-) i dziadka.

Frutty i Dominika moje serdeczne gratulacje !!!

U mnie dziś 6 dzien po owu. Od 2 dni boli mnie brzuch tak jakoś dziwnie. Tak jakoś mnie łaskocze ale może to jakieś gazy czy coś. Przy takim popieprzonym wykresie to wątpię żeby się udało, mimo ze w pełni wykorzystaliśmy "jajkowe" dni...

Cześć dziewczyny :-) co ja tv widzę co zajrze to któraśoznajmia ta nowinę (chyba muszę zaglądać częściej ;-) ) a więc dziewczęta ogromne gratulacje :-) i na prawdę bezproblemowej ciąży i zdrowego malucha. :-)
Ja popadłam w bezsenność co dzień wstaje o 4 i wogóle mi sie to nie podoba dziś spałam nie całe 4 godziny... Ciekawe kiedy mnie zmuli do spania
Dziewczęta pochwalcię sie lista jak wygląda już dawno jej nie widziałam :-)
A tak poza tym u nas dobrze rośniemy szybko ;-) zdjęcia nie dam bo z telefonu pisze więc nawet nie da rady ale aktualne foto z 14 tygodnia można znaleźć w styczeń 2013 w pod forum nasze zdjęcia brzuszki czy coś takiego ;-)

Ostatnia edycja:
dziękuję Wam bardzo bardzo za te miłe słowa!! aż się popłakałam!!!! jestem taka szczęśliwa i dalej w to nie wierzę:-D
jak pani doktor kazała mi ten test zrobic to byłam wściekła. rano wstałam jak osa, siknełam i test położyłam w łazience i poszłam, no ale jak to baba to mnie skusiło zobaczyc i co... pierwsza moja reakcja to "oooo kur**** ale jaja" łzy, śmiech no szok. dzwoniłam do pani doktor i kazała dużo wypoczywac i się oszczędzac. i za tydzien lub dwa na wizytę. ale nie wytrzymam dwoch tygodni:-D no już teraz rozumiem czemu się tak ona upierała przy tym teście:-D powiedziała, że ciąża jest bardzo wczesna i temu nic takiego nie widziała. ale się cieszę. a maż to w szoku jest:-D miało dzieci nie byc:-D aaaaa no i przed tym jak sie dowiedziałam to dwa dni z rzędu zmierzyłam sobie tempkę no niby jak to się będzie robic a tam 37,6 a na drugi dzien 37,4 no pomyślałam sobie głupia babo się nakręcasz. no a reszta objawów to piersi twarde, widac żyłki i okropnie bolą!!!! brzuch boli, czasem nawet bardzo. a śluzu jak to wy mówiłyście to tak nie mam. jest normalnie. troche. taki wodnisty mleczny
IMG_0362.jpg IMG_0364.jpg a to dla Was. mój prezent dla męża. skarpetusie i teściki. mina jesgo była oblędna:-D pierwszy test z porannego moczu a drugi test z ok 19.30:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!!! trzymam kciuki. patrzcie na mnie! będzie dobrze. ja swoja nadzieję pogrzebałam a tu masz:)

nie wiem kiedy to się stało. nie wiem w którym tygodniu jestem bo już ponad 70dc był. nawet nie wiem mniej więcej terminu porodu. hit:-D

reklama
Do góry