reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczynki :)
Aniulkas :))))) gratuluje!! mówiłam Ci że będzie dobrze!! ja tam wcześniej już dwie kreseczki widziałam ;) a jak napisałaś że Twój cień podobny do mojego ze zdjęcia to już byłam pewna że jest ok :D no wiesz w końcu z bocianami nie ma co zadzierać ;P to na kiedy Ci się termin szykuje? będziesz mama marcową czy kwietniową?dbaj o siebie kochana i piękny masz suwaczek ;) z wizytą też nie ma co się spieszyć jak nic nie dolega bo jeszcze nie za dużo będzie widać na USG tylko z becikowym jakieś tam przepisy są że do 10 tyg trzeba odbyć pierwszą wizytę
kejtis ech następny cykl będzie Wasz ;) taki zapas testów owu to się na pewno wstrzelicie :)
A jeśli chodzi o betę to jeśli ciąża przebiega prawidłowo i wcześniej nie było żadnych incydentów poronnych itp to nie ma sensu jej kontrolować - dla lekarza podstawą jest to co widzi i mierzy na USG
Dziewczynki miłego dnia życzę u nas pogoda się paprze :/ chmurzyska na całym niebie :/

reklama
Aniulkas gratulacje!!!
Jeju nie było mnie przez weekend i od wczoraj nie mogę nadrobić zaległości :tak: próbowałam wczoraj, ale net mi padł:rofl2:
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, no i te które akurat mają owulację, no i zabierające się za nowe starania- już się pogubiłam!
Pozdrawiam- u mnie taki zapieprz w pracy, że nawet nie mam kiedy coś napisać, postaram się później jakoś :szok:

Pianka...tak wiem jak z tym becikowym..ze do 10 tygodnia musi byc wizyta lekarska...
Zastanawiam sie czy robic USG prywatnie w tym tygodniu czy czekac do wizyty...raczej dobrze sie czuje..dzis mi troche slabo ale chyba z wrazeia...
bete chce zrobic te w tym tygodniu...Kochana jestes ...przesłałas mi to zdjecie i dalo mi to nadzieje... :)
czy mam w ogole robic jakies badania? czy tylko czekac na wizyte i juz...

Pianka co do bocianów widocznie wierzenie w nie przynosi szczescie :)
mam nadzieje ze narazie jeden zdrowy dzidzius bedzie...a nie dwójka... mieszkamy z moimi rodzicami wiec bylo by ciezko...zbieramy kaske by na 30 urodziny kupic mieszkanko...
Według wyliczen w necie wychodzi ze MARZE 3013... :) i fajnie tak mialo byc tak planowalismy tylko ze chcialaby dziecko bylo znakiem BARAN ale cóż... ;)

Ja Ci powiem aniulkas że jak byłam w ciąży i poszłam w 5-tym tyg to lekarz zrobił USG ale widać było tylko pęcherzyk i kazał przyjść za 2-3 tyg i wtedy już nawet zdjęcie dostałam i serduszko widziałam :) nie wiem jak pozostałe dziewczyny miały bo przecież każda ciąża jest inna :) a badanka - z reszta całą masę ;) zleci Ci na pewno lekarz

marzec to fajny miesiąc większość moich przyjaciół to baranki marcowe ;)

Ostatnia edycja:
Ok Dzieki Pianka... NIe chce sama robic badam bo nie wiem co trzeba... moze bym i doczytala w necie ale skoro przepisze to po co placic kase...
przyda sie na maluszka...
to zorbie tylko bete... i chyba ze nie wytrzymam to usg w przyszlym tygodniu.

Nooo Aniulkas super :) Ogromne gratulacje!! I spokojnych 9 miesięcy :) Lista coraz czerwieńsza :)
Jeszcze trochę i będzie taka, jaką Mynia pokazała :) Ładnie to wyglądało...

reklama
Do góry