reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Aj Aniulkas wymyśliła sobie że liczników nie mogła sprawdzić i że wyliczy sobie średnią za dwa miesiące za prąd. Za letnie miesiące policzyła średnią biorąc zimowe faktury i wyszło jej 200 zł za niecałe 2 miesiące...
Czy tylko dla mnie oczywiste jest, że zimą za prąd płaci się więcej?

nie tylko dla Ciebie Myniu jest to oczywiste dla mnie też :-) tym bardziej, że w porównaniu do zimy to płacę ok. 50zł mniej latem :-D

Mynia no to cwana babeczka, nieźle sobie wykombinowała :/
A ja od dzisiaj zaczęłam urlop wychowawczy, wcześniej wykorzystałam urlop wypoczynkowy prawie 2 m-ce wyszło i najchętniej wróciłabym już do pracy :/ normalna to chyba nie jestem :/ jak pracowałam to narzekałam, siedzę w domu jeszcze gorzej :D
A Sailor_Moon i die_perle to się chyba całkowicie dziewczyny zatraciły w starankach i mężczyznom swoim odpocząć nie dają, z łóżka (czy też wanny) nie wypuszczają bo coś cichutko u nich.. ;)

he kobietki jetem juz he :p jejku cieszę się ja dziecko bo w końcu naprawili mi antenę i mam internet :-):-), nie miałam aż 4 dni ale czytałam was przez tel tylko cholera nie mogłam się zalogować

A więc kochane zaciążone gratuluje i proszę o fluidki

u mnie @ dalej brak jutro zrobię chyba test , ale strasznie się boje bo na fasolkę objawów brak cyce nie bolą nie urosły i nie chcę rozczarowania kolejnego a może spokojnie jeszcze poczekam , może@ sie zjawi
a zresztą moja temp to raczej nie ciążowa

a witam nowe staraczki

reklama
ja mie mialam jakos odczuwalnych bolow piersi... troche pobolały ktoregos dnia i pozniej znow sporadycznie.. raczej co dzien wstawałam z bólem jak by ktos mnie ciagnał za dół brzucha... natpięty był...

Do góry