reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Przy moim poronieniu jakbym zrobiła wczesniej betkę to by mnie pewnie czyścili a tego nie chciałam, a tak samo się oczyściło i nie musiałam się obawiac zrostów itp a fasolki i tak by się nie udało uratowac.:tak:

reklama
Moj męzuś pracuje w Ożarowie w dużej firmie.
Dojeżdza co dzień 20 km... kupilismy specjalnie skuter by byl szybciej w domu...

Aniulkas niby dlaczego będziesz musiała nas opuścić??? pomimo, ze jest to forum dla starczek to i tak możesz z nami pisać i przesyłać przy okazji fluidki
myślę, że reszta dziewczyn się ze mną zgodzi :tak:

Aniulkas no pewnie że Cię nie puścimy no co Ty ktoś musi nas zarażać ciążowymi fluidkami

byle do weekendu :-p:laugh2:

byle do weekendu.jpg

Ostatnia edycja:
Aniulkas oczywiście, że nie musisz się z nami żeganć.
Dziewczyny siedzę w pracy i tak mi momentalnie cukier spadł, że aż mi się gorąco zrobiło i zimny pot na plecach. Ręcę to mi się tak trzęsły, że na fakturze się nie mogłam podpisać. Dalej mi dygoczą, ale już przynajmniej zjadłam sałatkę zrobioną przez mojego mężczyznę niedobrego. :-)

Aniulkas kochana tak bardzo się cieszę, aż mi łezki poszły, Boże co za radość.... cieszę się, że jest coraz więcej czerwonych, wierzę, że do końca roku cała lista będzie w tym kolorze. Nie opuszczaj nas, jak będziesz miała czas i ochotę to zaglądaj do nas :)))

u mnie przyszła dziś @. Przedłużył mi się cykl z 25dni do 29dni. Dostałam też zapas wojenny testów owu i ciazowych 10tek, na przyszły miesiąc jak znalazł. Będę też jechała na monitoring w tym cyklu.

Dziewczyny a mozecie mi powiedziec.... taka rzecz...?
mam wizyte 10 sierpnia tobedzie juz 9 tydzien... czy lekarz na miejscu robi usg czy daje skierowanie... bede miala wizyte w przychodni przyzpitalnej. Bo w 9 tyg bedzie juz slychac serduszko... Mąż by chciał zobaczyć...

reklama
Do góry