reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria piękna suknia, boski bukiet.... Całe szczęście, że już naprawdę bardzo dużo osób się tym zajmuje bo w sieci można zamówić cudeńka.

reklama
Mowia e nadieje umiera ostatnia - u mnie wlasnie umarla. Nie mam zludzen-tem poszla w dóóół no i mnie zalało
Cóż zrobić echhh
Dziewczyny cy wy lekarstwa typy wiesiolek i duphaston to same sobie wzieliscie ( bez wizyty u lekarza?)
Mam jeszcze takie pytanie czy ten monitoring owulacji to robicie z NFZ czy prywatnie. Kurcze tak sie zastanawiam moze ja tez powinnam :tak:

Teraz mi tak wpadlo do glowy-moze ja za ciezko cwicze (basen, nordic walking, orbitrek) i dlatego nie moge zafasolkowac?

Buuuuuu płakać mi sie chce:-(

Ostatnia edycja:
Line-6 przykro mi:( to teraz byle do owulki!

Ćwiczenia raczej nie mają wpływu na fasolkę - zwłaszcza takie jak Ty robisz, bo z tego co piszesz to wszystko są formy aerobowe, pracuje całe ciało bez dużych obciążeń. Nie jest to siłownia, wyciskanie sztang, ćwiczenia izometrycze pojedynczych grup mięśniowych... więc spokojnie sobie ćwicz dalej:)

Ja wiesiołek sama sobie zleciłam, ale już nie biorę bo okazało się, że śluz teoretycznie mam ok.
Duphaston zleciła mi gin.

Co do monitoringu to ja robiłam prywatnie, tylko u mojej gin jest tak, że za monitoring nie płacisz jak za wizytę + usg tylko płacisz za same usg - to było 25 za każde (w sumie miałam 3).

wklejam: Obserwacja cyklu - enpr.pl jak jutro jeszcze spadnie to @ przyjdzie na bank:/

Hej,

Line bardzo mi przykro :( kibicowałam Ci.

Sihaya...żadnych spadków! Ani mi się waż! Same wzroty temp mają być!

Dziś dzień @... już powinna być i o dziwo nie ma jej jeszcze :szok:... więcej temp poszła w góre Obserwacja cyklu - enpr.pl .... dodatkowo śluz mam coś jak białko jajka tylko bardzo bardzo malutko.... szyjka gdzie jest ciężko powiedzieć :p
Nie wytrzymałam i zrobiłam teściora... na pierwszy rzut oka jest negatywny ale jakby się tak przyjrzeć... ale co ja się w ogóle oszukuję.... przy takiej temperaturze... dziwne to wszystko strasznie. Jak do jutra @ nie przyjdzie chyba jeszcze raz siknę...

Trzymam za nasz wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ALG jak już zrobiłaś test to wrzuć zdjęcie obejrzymy czy "coś" widać :) Jednak patrząc na Twój wykres wydaje mi się być cyklem bezowulacyjnym. Skok jest na pewno źle wyznaczony ponieważ nie tylko pierwsza temperatura skoku, ale i druga i trzecia powinny być nad kreską. Tak jak miałaś w poprzednim cyklu.

Właśnie i mi się tak wydaje że coś ten wykres popieprzony jest :-)
W sumie zastana wiałam się nad tym skokiem ale wyznaczyłam go całkiem świadomie bo miałam tyle śluzu, że prawie po nogach się lał :szok: Teraz mam podobny sluz z tym że jest go bardzo malutko.
Zdjęcie wrzucę jak wrócę z pracy bo właśnie muszę wychodzić ;-)

Miłego dnia dziewczynki !

Cześć :)Dziewczyny ...
Line 6 nie załamuj się tylko zbieraj siły na nastepny miesiac...

A moze dziewczyny ...zainwestujcie w ten mikroskop owulacyjny...
nie chce byc jakas wredna ale moze z tymi temperaturami roznie moze byc... a tak to macie na szkiełku wynik czy sa dni plodne i czy jest owulacja.. :)

Mnie bardzo boli brzuch w nocy z bolu sie zwijałam :( boje sie ze cos nie tak z Kruszynka :(

A moze dziewczyny ...zainwestujcie w ten mikroskop owulacyjny...
nie chce byc jakas wredna ale moze z tymi temperaturami roznie moze byc... a tak to macie na szkiełku wynik czy sa dni plodne i czy jest owulacja.. :)
Podaj jakiegos linka jak to wyglada i jakie jest dzialanie
Cuż jest mi strasznie przykro i juz
Wiecie ja to troche a nawet bardzo glupia jestem-rzeczy ktore tak naprawde nie zala ode mnie biore ze to moja osobista wina. Tak mialam jak mialam cesarke-co ze mnie za matka jak nawet nie porafie własnego dziecka urodzic:-(
Teraz mam tak ze nie potrafie zajść w ciąże. Kurcze ale mnie zdołowało :-:)-:)-(

A jeszcze jedno: skad wiadomo na pewno ze cykl byl bezowulacyjny i co ma na to wplyw??

reklama
Do góry