reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda własnie próbuje dodzownic sie do przychodni przyszpitalnej... bo tej osiedlowej nie chce odwiedzac...
ale ciagle zajete :/ :( a mam przypisana nowa lekarz wiec nawetn ie wiem jak wyglada a tel do niej nie mam bezposredniego...

reklama
hej
Line kurcze szkoda w następnym cyklu się uda

a ja tez nie mam dobrych wiadomości test nie zrobiony i grzecznie sobie ezy w szufladzie bo temp spadła czyli @ przylezie dzisiaj
także w nastepnym cyklu nie mierze temp zobaczymy może na ślepo się uda
mi się tak wydawało ze to nie fasolka bo cyce nie urosły a przy poprzednich ciążach bolały jak cholera

jak następny cykl nie będzie normalny tylko też taki długi to idę do lekarza

Ostatnia edycja:
Dzowniłam do przychodni...babeczkapowiedziała mi że jak mam silne bole brzucha to zebym przyjechała na izbę przyjęć bo lekarz nie ma mozliwości wykonania w czasie wizyty usg... :( jesli bol bedzie dalej sie utrzymywal to pojade... dzis robie bete po pracy :)

Cześć dziewczyny myslałam,że znowu jakies dwie II się pojawią a tu lipa.
U mnie dzisiaj tempka w górę. Ogólnie zaś średnio się czuję. Wczoraj w pracy temp 32 stopnie po prostu padłam.
:wściekła/y: wredna klima znowu wysiadła ale dzisiaj na rano był wezwany serwis to może nim dotrę do pracy na 14 to naprawią.

Line tak mi przykro głowa do góry będzie dobrze :-)
Agnieszko, Sihaya, ALG trzymam kciuki żeby @ nie przyszła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Aniulkas moją koleżankę też w pierwszych miesiącach bolał brzuch tak jak na okres ale lekarz jej powiedział, że wszystko OK i że tak może być w pierwszych miesiącach, także głowa do góry:-)
Die perle pięknie wyglądałaś w tej sukni i pomysł na nią rewelacyjny :-)

Ostatnia edycja:
DSCF5514.JPGA to moje zdjęcie z dnia ślubu :)

U mnie również @ się zbliża, choć tempka nie spadła, ale pojawiło się plamienie, więc tylko czekać na wiedźmę :/. No i chyba oficjalnie od tego cyklu dołączę do staraczek :) Szkoda tylko, że tak mi się w tym cyklu wszystko poprzestawiało, bo cykl dłuższy już o 8 dni niż normalnie (najdłuższy w moim życiu), dwa skoki temperatury. Masakra jakaś, mam nadzieję, że następny się unormuje...

reklama
Do góry