reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle a też tak mam tylko mi po naciśnięciu wylatuje maleńka kropelka mleka ,a prolaktyne i TSH w normie , taka moja uroda :)

u mnie chyba nic z fasolki bo temp spada więc,czekam na @

Enya moja córcia idzie do zerówki ja to tak nazwałam |"rozpoczęciem roku szkolnego" bo idzie do oddziału w szkole

reklama
Witam z rana wszystkie dziewczyny!
Ja właśnie skończyłam ogarniać mieszkanie i zrobiłam placek, teraz czekam aż mi się zmywarka wyłączy i placek trochę ostudzi i jadę z moimi dziewczynkami (pieskami) do babci :-)
Postaram się wieczorem zajrzeć do Was, ale nie obiecuje bo wieczorem robimy grilla :-)
życzę udanego weekendu :tak: papasie

Hej kochaniutkie:D
Niech ktoras będzie tak uprzejma i mnie dobije. Noc praktcznie nie przespana,najpierw natłok myśli potem znac o sobie dały plecy.Póki co kregosłup jak bolał tak boli:/ stare chorobsko sie odezwało:/ rano zwlekłam się z łóżka praktycznie na czterech,bo piesek sie o swoje spacerowe prawa dopominał. Na szczęście mąz wrócił niedawno z pracy i przejął kontrole nad domostwem. Ja leże i sie rozczulam na soba:D
bolą mnie jeszcze (.)(.) ale to odbieram optymistycznie;D

Co u Was dziewczyny? Jak staranka?
Co planujecie w taki piekny dzień?

Sailor mi najprawdopodobniej acard pomógł na endometrium, bo miałam za małe, a teraz jest ok.
Bierze się to rano- 1 tabletkę (ja mam 75mg-chyba najsłabsze możliwe) i kosztuje ok. 6 zł- nie trzeba recepty:tak:

Jeszcze z innych "specyfików", które biorę (niezwiązane z PCOS)- zalecone przez lekarza, podobno wspomagają zajście w ciążę- chociaż ja nie jestem tego przykładem!:wściekła/y::
  1. ascoffer- żelazo,
  2. slow mag- magnez,
  3. wit. C 1000mg,
  4. ostercal 1250D- wapń+wit. D- brałam w zimie, bo wtedy brakuje,
  5. acidum folicum 15mg- końska dawka kw. foliowego- tylko na receptę,

Resztę, którą biorę to związane z PCOS...

No ale u mnie test negatywny, a idziemy dziś na wesele, to przynajmniej się pobawię bez wyrzutów sumienia ;-)
Chociaż po poprzednim negatywie przepłakałam cały wieczór...
Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę udanego weekendu!!!
I mam nadzieję, że komuś pomogą, bo mi nie chcą...

Sailor, na pewno nie zaszkodzi!
A jeśli masz dość stresującą pracę i skurcze łydek, to i magnez też może pomóc :tak:
Trzymam kciuki:-)
No i teraz już zmykam robić się na bóstwo:-p

reklama
Do góry