reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Ja sobie tez wypraszam! (foch). A tak seriooooo sorry za bledy,siedze w pracy 12godzine i pisze z telefonu.cos mi te forum nie dziala na komorce;( podczytuje Was dzisiaj w wolne chwile
mam pare uwag
ale odpisze jak dotre do domu w koncu
pozdrawiam kochane!
Właśnie Noelle piękny suwaczek
ja też taki chcę :-(
Pianko na właśnie też tak myślę, że jakby posmarował się przed seksowaniem to by mi wszystko w środku zostawił, ale dzisiaj powiedział mi, że już go tak nie boli i nie piecze :-):-)

Pianko na właśnie też tak myślę, że jakby posmarował się przed seksowaniem to by mi wszystko w środku zostawił, ale dzisiaj powiedział mi, że już go tak nie boli i nie piecze :-):-)
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Asita Ty zajedziesz tego swojego chłopa

Mynia kocyk piękny!!!
Sailor ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie! Zróbcie badania, to bardzo uspokaja jak się okazuje, że wszystko ok
a jak nie to będziecie się leczyć, a nie zastanawiać czemu nie wychodzi
Noelle suwaczek śliczny!
My działamy- u mnie dni płodne więc nie żałujemy sobie;-)
Ja gdzieś przeczytałam, że przytulanki jak najbardziej wskazane są codziennie, chyba że ktoś ma problem z ilością/jakością plemników to wtedy trzeba co drugi dzień. W okresie najbardziej płodnym oczywiście

Mynia kocyk piękny!!!
Sailor ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie! Zróbcie badania, to bardzo uspokaja jak się okazuje, że wszystko ok

Noelle suwaczek śliczny!
My działamy- u mnie dni płodne więc nie żałujemy sobie;-)
Ja gdzieś przeczytałam, że przytulanki jak najbardziej wskazane są codziennie, chyba że ktoś ma problem z ilością/jakością plemników to wtedy trzeba co drugi dzień. W okresie najbardziej płodnym oczywiście

Pianka
rożniczka wykorzystaj męża to też będziesz miała taki ładny
także działaj jak paprotki nakazują
śmiać mi się chce z mojej małej kupiliśmy jej dziś nocnik i wszędzie go targa ze sobą i kombinuje żeby tylko na nim posiedzieć albo chociaż nogi do niego wsadzić 
ALG
hej dziewczyny
Ja dzis pierwszy dzien po urlopie w pracy byłam i styrana jestem strasznie
Dziś albo zawcześnie zmieżyłam temperaturą (jakieś 2 godziny wczesniej niż przez ostatnie dwa tygodnie) albo po prostu się nie udało bo tempka spada w dół. Śluzu już prawie nie ma tak sucho się zrobiło ... to co mnie jeszcze dziwi to bolące cycki i szyjka która jest wyjatkowo wysoko i taka dziwna w dotyku jak na tą porą cyklu. Zazwyczaj była już nisko i taka jak kamień... no cóż zobaczymy co to będzie...
Idę coś zjeść bo jeszcze nic od obiadu nie jadłam...
Ja dzis pierwszy dzien po urlopie w pracy byłam i styrana jestem strasznie

Dziś albo zawcześnie zmieżyłam temperaturą (jakieś 2 godziny wczesniej niż przez ostatnie dwa tygodnie) albo po prostu się nie udało bo tempka spada w dół. Śluzu już prawie nie ma tak sucho się zrobiło ... to co mnie jeszcze dziwi to bolące cycki i szyjka która jest wyjatkowo wysoko i taka dziwna w dotyku jak na tą porą cyklu. Zazwyczaj była już nisko i taka jak kamień... no cóż zobaczymy co to będzie...
Idę coś zjeść bo jeszcze nic od obiadu nie jadłam...
reklama
Noelle1986
lusia19900 kochana tak jak dziewczyny mowia,lec w srode ponownie na bete. Mysle,ze cos jest na rzeczy. Po drugim wyniku sytuacja powinna byc juz mniej wiecej jasna. Jesli to ciaza i wszystko przebiega dobrze to poziom bety powinien podniesc sie raz jeszcze o tyle
Poza tym dziewczyny mialam tyle do napisania i juz opadłam z sił. I sie skupic nie moge;D Powiem Wam ze kondycyjnie juz wymiekam. Wogole nadaje sie tylko zeby lezec i spac.A zamiast tego 12 godzinne dyzury
Poza tym dziewczyny mialam tyle do napisania i juz opadłam z sił. I sie skupic nie moge;D Powiem Wam ze kondycyjnie juz wymiekam. Wogole nadaje sie tylko zeby lezec i spac.A zamiast tego 12 godzinne dyzury