reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agnieszkanie przejmuj się. mnie nie tylko od pasty odrzuca, ale i nawet od gum do żucia miętowych:szok: na samą mysl mi niedobrze.... powodzenia na jutrzejszej wizycie:)
mynia mnie też sie pomyliło ze to piątek:-D
noelle nie przejmuj się nawet nie wiesz jak dużo nie chce miec zadnych mdłosci itp, a jak cos przechodzi to sie martwią że coś nie tak

ja chodzę prywatnie. płacę 80 zł wiec nie jest to dla mnie jakis wielki wydatek. moja pani ginekolog pracuje w szpitalu i to był dla mnie plus no i że to babka. a na nfz same stare pryki którym i tak trzeba dac w łapę, żeby zwolnienie wypisali albo coś powiedzieli. więc wole 80 zł zaplacic i wiem ze usg bedzie. miła, pogada, doradzi itd

Agnieszka mi się też wydaje że już będzie serducho do Ciebie biło ;) a jak Cię to pocieszy to ja conajmniej raz dziennie porzyguję nad kibelkiem :/
Noelle mój doktorek pracuje właśnie w szpitalu gdzie rodziłam a USG też ma na miejscu jak idę na nfz
goniap2 witaj :)

domik a ja właśnie do kobiety ginekologa bym nigdy nie poszła, jak facet grzebie to ok ale jak babka to jakieś to takie nienaturalne ;D ale znowu nie pójdę też do faceta który ma powyżej 45-50 lat musi być młody - taka porąbana jestem :D

Ostatnia edycja:
hejo dziewczęta,co Was tak wywiało??pusto i cicho:szok: chyba korzystacie z pogody:-D ja oczywiscie po drzemce popoludniowej,teraz całe dnie mi sie z takich drzemek składaja:szok: na spacer sił nie mam,za gorąco i wogole nieruchliwa dzisiaj jestem;D

Agnieszka116 o której jutro masz wizyte??

Noelle ja się zabieram zaraz za robienie ciasta, a niedawno wróciłam z zakupów połączonych ze spacerkiem z córcią a teraz mąż ją przejął i wysłałam ich z misją specjalną bo snicersa mi się zachciało ;D ale powiem Ci że też jak mam coś zrobić to muszę się do tego z godzinę zbierać:wściekła/y:takie lelum polelum się ze mnie zrobiło :baffled:
Asita widzę że coś tam drgnęło w górę

reklama
Witajcie kochane pourlopowo:)
Dziś nie zawitam na długo bo muszę odespać podróż;) wczoraj wieczorem wróciliśmy do kraju a dziś o 6ej pobudka i do pracy - masakra!
Chciałam sprawdzić co tu u Was ale chyba się nie dokopię do wszystkich ważnych newsów:|
Póki co poszukuję listy, żeby mieć choć zarys tego co się działo pod moją nieobecność:)

... hmm.. widzę,że na liście zmian specjalnie nie ma, poza tym, że ja lecę w dół:D
@ przyszła oczywiście terminowo w dzień przyjazdu do Chorwacji więc miałam "wspaniały" początek urlopu...
no a teraz szykuję się już na płodne powoli i zobaczymy czy relaksik pomoże;)

a sam urlop był cudowny... ja od 15u lat (od pierwszego wyjazdu tam) jestem zakochana w Ch. i w tym roku miłość ta na nowo ożyła... piękne widoki, morze, roślinność; pyszne jedzenie, regionalne alkohole; fantastyczni ludzie... było bosko!!

Bzibzioku widzę, że nie mogłaś wytrzymać z tęsknoty za Nami więc wróciłaś:) Bardzo się cieszę:)

Agacynda my w zeszłym roku mieliśmy 2tyg urlopu w bieszczadach i to były 2 tyg w deszczu - dlatego w tym roku musiało być słonecznie, w ciepełku, z morzem w roli głównej:)

Myniu doczekałaś się swojego S.!! co za wiadomość:) to teraz pewnie nie będziesz mieć chwili wytchnienia na bb:D

Witam nowe staraczki, choć przyznaję, że jeszcze nie doliczyłam ile Was jest;) ale obiecuję, że w najbliższym czasie nadrobię braki:)

Ostatnia edycja:
Do góry