reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurcze a ja jakoś nie kojarzę home and you... dobre są wyprzedaże? Można coś faktycznie znaleźć w rozsądnej cenie? Bo my cały czas "na dorobku"

reklama
hmm ale się wyedukowałam :) Kurczę ja to jestem drugi cykl bez tabletek, w zeszłym zaobserwowałam kurze białko, ale w tym mój śluz jest nijaki :( mam nadzieję, że to przez częste serduszkowanie i to białko gdzieś tam było, ale nie zauważyłam. a śluż chyba wazniejszy od temp....

Różniczko, ostatnio były szaleńcze wyprzedaże, np takie, że dwie rzeczy w cenie jednej (i to mogły być nawet kompletnie różne rzeczy ale to dlatego że zmieniali kolekcję. Tak normalnie to potrafią dawać jakieś 10 - 20% zniżki
Idę zaraz na szkolenie do końca dnia pracy. Potem zakupy... obym dotarła do domku na 22 :)

anade i to i to ważne:) Temperatura bez śluzu może być zwykłym stanem podgorączkowym, ale śluz bez temperatury może oznaczać, że było przymierzanie się do owu ale mogło do niej nie dojść jeśli nie będzie skoku i nie utrzyma się on co najmniej 3 dni

no racja :) Ja w ogóle chyba źle wybrałam pierwszy dzień cyklu, powinno być 16 sierpnia - wtedy miałam plamienia i brudzenia i lekkie bóle ale wtedy nie dopuszczałam myśli, że to @ 17.08 miałam już masakrę.

Uf dotarłam do domku. Ale byłam u super lekarza dziewczyny!!!! facet to był ale jaki miły. Pogadaliśmy sporo nawet o niepłodności :tak:powiedział,że jutro już będzie ok bez ból i biegania do toalety ale da mi zwolnienie na 5 dni i mamy się postarać :-D strasznie fajny. I co pierwszy raz mnie spotkało...dostałam skierowanie na badanie moczu za 2 tygodnie mam zrobić. Moja poprzednia pani dr nigdy mi nie dała skierowania mimo,że czasem ten pęcherz dokucza a częsciej cewka :tak:

Hejka!
no to dobrze Sailor, że wizyta udana. Ja też mam jazdy z moim pęcherzem, w zeszłym roku miałam operację usunięcia cysty z cewki moczowej. ALe badania moczu to ja mam prawie przy każdej okazji zlecane.

Decyzja właśnie zapadła dzisiaj na obiad zupa gulaszowa:)

reklama
Bzibzioczku a ja robię rybkę na parze i warzywa :tak: ale te ciężarn miały fajne brzuszki takie jak piłeczki...a ja co najwyżej mogę sobie poduszką wypchać w domu :-D małż się cieszy na maraton starankowy :tak:

Do góry