reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam wieczorną porą :-)

Kłuje mnie strasznie jajnik i bolą piersi ale to pewnie od owu. Zaraz idę do mężusia się poprzytulać, a jutro do gina na monitoring (ile u Was kosztuje monitorowanie cyklu? u mnie strasznie drogo - 50zł :szok:), jestem ciekawa bardzo czy ten mój pęcherzyk pękł? Dziś mam 16dc.

Dobranoc dziewuszki, pozdrawiam cieplutko :-)

reklama
Czesc Dziewczynki :-)

Caly dzien dzisiaj poswiecilam na przyjemnosci :-) rano zrobilam pazurki i jestem zachwycona :D pozniej pojechalam z mamcia na zakupy i kupilam takie piekne rzeczy, zd przysiegam dawno nie bylam tak zadowolona ponzakypach :D mam kiecke na slub z marynarka i buty i bluzke baskunke, spodnie na kant na poprawiny :D meeeega udany dzien.
Oczywiscie malpy nie ma...

Sihaya mam nadzieje ze nie przedluzy mi sie az tak jak Myni, ale zobaczymy, wszystko przede mna :D jutro zabiore z domu termometr.

Bylam dzisiaj z mama na sushi i tak sie najadlam nim ze przez kilka miesiecy nie bede wspominac :D

hej dziewczyny, pisałam tu daawno temu.. mam pytanie.. zrobiłam 1szy test wyszła mi blada druga kreska, za kilka godzin dostałam brązowych plamień, na drugi dzień ponownie zrobiłam test i już 1 kreska, plamienia 3-ci dzien tak po troszkę codziennie, miesiączki brak.. nie wiem co mam o tym myśleć, moja gin jest na urlopie, czy któraś z Was miała podobnie, albo słyszała o takim przypadku? :-(

Ja dziś idę do gina, nie wiem czy jest sens. Trochę kosztuje, nie mogę na nfz bo moja ginka nie prowadzi w tym roku wizyt na nfz. Waham się, z jednej strony może mi powiedzieć, czy była już owulka czy nie....

Hej :)
Zonqa fajnie, że u Ciebie wszystko ok i że widziałaś bąbelka :) Dzięki za fluidki :)
Noelle super, że tak przyjęli w pracy Twoją nowinę, ale mówiłam że będzie dobrze :)
Ehh Bzibziok Ty jak zwykle o jedzonku, że już od rana mi ślinka cieknie :)
Anade ja bym się wybrała do ginka to będziesz wiedziała czy już była owulka czy dopiero będzie i ewentualnie kiedy będzie.

Ja wczoraj jak wróciłam z pracy to poszłam do łóżka od razu spać, bo tak mnie brzuch bolał, że koniec, przebudziłam się tylko ok 20, poszłam się wykąpać i dalej do łóżka. Nie nawidzę pierwszego dnia @, bo zawsze poprostu umieram. Ale dziś już jest ok w miarę.

Miłego dnia kochane:-)

reklama
Witajcie ja tylko na moment wpadłam się przywitać, bo zaraz muszę iść na spotkanie.
U mnie dzisiaj piękna wakacyjna pogoda, aż chce się żyć.

Do góry