reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hejo wszystkim!
Różniczko, nie zamartwiaj się i nie smuć tylko poczekaj na drugie testowanie, a my nie przestajemy trzymać &&&& , prawda dziewczyny ? ;-);-);-)
Agacynda, zrób się na bóstwo i dobrej zabawy !

Figielek już w pełni sił, prawda Myniu?

Ja dziś robię krokiety, tak mnie naszło, by zjeść z barszczykiem ! Naleśniory już są, więc farsz i heja!

Od kilku dni dla wprawy mierzę temperaturkę, aby mi to w krew weszło z samego rana. Ale jeszcze daleka droga przede mną, by się tak obtrzaskać jak Wy :happy2:
Dobrego popołudnia , trzymajcie się!

reklama
Witam wieczorkiem ale padnięta jestem także szybciutko i zmykam wygrzać się pod prysznicem ;)
agacynda dziś widziałam reklamę programu kocham Cię Polsko i Koroniewska była w tej Twojej nowej sukience ;) albo bardzo podobnej ale z pewnością wyglądasz dużo lepiej od niej hehe ale przysłodziłam :szok::-D
Myniu znalazłaś coś na Figlowych ząbkach? swoją drogą zwierzę jest jak członek rodziny na dziecko jest dwa dni wolnego w roku to i na chorego kota też powinno być co nie? ;)
Asita ja kokosów nie lubię :no: za to mój mąż lubi, z resztą czego on nie lubi.. ;D
rożniczka a jaki masz obraz w mikroskopie? bo pamiętam jak aniulkas przed terminem @ się zastanawiała skąd u niej tyle paprotek jak na owu a tu się okazało że II kreseczki wyszły :) nie wiem czy ma to związek ale zobaczyć można ;)
domik jak boli Cię brzuszek to odpoczywaj więcej, poleniu**** trochę w łóżku! na sałatkę się piszę oczywiście na konsumpcję a nie do robienia :-D
Wszystkim owulującym owocnych nocek ;)

Hej dziewczyny :-)
Przesunęłam granicę na 23dc tak jak radziła Różniczka i Sailor :tak:
U mnie tempka w dół troszkę poleciała jak jutro też poleci tzn., że @ się zbliża :wściekła/y: Mnie też pobolewa w dole brzucha takie kłucie bardziej nigdy tak nie miałam przed @ chyba się wkręcam :-D

Życzę udanej niedzieli :-D

Kinguś działamy już 3 dni :-) wg zaleceń lekarza ciekawe jak mi test owulacyjny wyjdzie dzisiaj siknę ok 12

Asitko mnie te bóle i pobolewania zaczęły nawiedzać jak zaczęłam się obserwować :-D zawsze sobie coś wkręcę przez to.

Też bym już chciała czekać na fasolkowe testowanie ale na pociechę popatrzę na dwie krechy na owulacyjnym :-D

Hej lasencje :)

Różniczko Ty się jeszcze nie przejmuj tą jedną krechą, bo zwyczajnie może być za wcześnie, a tempka nadal ładna więc bądź dobrej myśli :)
Sailor kciukam za owocne staranka :)
Myniu cieszę się , że z Figielkiem już ok :)
Asita taki spadek to nie spadek :) Tempka nadal piękna i wysoko, niemal na jednym poziomie :) We wcześniejszym cyklu tak nie miałaś więc weź to za dobrą wróżbę :) Trzymam kciuki :)
Kinga witaj spowrotem i trzymam kciuki za owocne staranka :*
Agacyndo mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś na weselichu :) Kiecka i buciki przepiękne! Aż jestem ciekawa jak na ciele wyglada ta kiecka :)
Resztę dziewczyn pozdrawiam, bo niestety nie pamiętam co tam która już pisała, wybaczcie :*

Dziewczyny moje kochane ja postanowiłam, że w tym cyklu odpuszczam chociaż troszkę i nie będę mierzyła temperatury, liczyła który dzień cyklu itd. Będę brała tylko tabletki no i oczywiście się starała, ale bez presji :)

reklama
hejka.
bylam u ginekologa okazalo sie ze mam stan zapalny pochwy dlatego mnie tak brzuch bolal.
bylam w 14 dc u niego i powiedzial ze mam piekny pecherzyk 25 mm i tylko dzialac ale jak jak meza nie bylo ;( zawsze musi byc na przekor;(
a myslalam ze bedziemy mieli prezent na 1 rocznice slubu akurat wypada na 24 wrzesnia. ale widac nici z tego beda.

Do góry