reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko tulam mocno :* Przykro mi kochana, ale tak jak Asita mówi nie ten cykl to następny :) Któryś na pewno będzie tym udanym :)
Asita Ty nie myśl o tym, że jutro może polecieć tylko wyobrażaj sobie, że jest tak wysoka jak dziś :)

reklama
Witam dziewczynki :-)

Ale ze mnie matka, obudziłam wszystkich o 7.00 rano, a potem okazało się, że dziecko moje ma nie na 9.30 rozpoczęcie tylko na 11.00 :zawstydzona/y: Nie zerknęłam tam gdzie trzeba, dobrze, że nie było na 8.00 hehe

Asita oby tempka się utrzymała aż do końca ;-)

Różniczko tulam mocno :hmm:

Czarnooka oby, oby ;-)

Mnie dziś brzuch jak na @ pobolewa ale nic poza tym, piersi mnie wogóle nie bolą ...

Dzień Dobry Dziewczynki :) Jestem niedospana... Asita musisz być dobrej myśli... Zobaczysz nie poleci :) Margotka dzięki za słowa otuchy... :) No bo same suteczki mnie bolą, a piersi nie tak bardzo... :p Różniczko no mocno Cie tulę... wiem, że to jest okropne uczucie. Wszystkie tu nieraz to przezywałyśmy. Mocno trzymam &&&&&&& za następny miesiąc!!!

No tak, nie mam przez weekend neta to potem musze nadrabiać i nie jestem w stanie wszystkim Wam odpowiedzieć :( Chciałam życzyć Bzibziokowi udanego rocznicowego urlopu, agacyndę pochwalić za kreację i urodę i powiedzieć Ci kochana, że ja mierzę rtęciowym, zwykłym i jest średnio dokładny, ale zawsze coś... Myniu_82 ja z moim miałam najdłuższe ciche dni w naszej historii a to dlatego że się uparłam, że pierwsza nie wyciągnę ręki jak zawsze, zresztą za bardzo mnie zranił naszą kłótnią i to akurat w dni płodne, chyba nawet w najbardziej płodny dzień mojego cyklu :/
Dziś trochę z Wami popiszę.
Moja temp niska... wkręcam sobie, że za mało progesteronu... i że nici z fasolki :( Czasem mierzę w ciągu dnia - wtedy jest 37,0 - 37,2st ale o 5.40 nie przekroczy 36,6 :(

Margotko wolę być pozytywnie zaskoczona niż teraz nastawiać się, że fasolka jest a okazałoby się, że jej nie ma.....
Kinga85 testa robię 6 września rano w dniu przewidywanej @ chyba, że temperatura poleci w dół....

Dziewczyny już się nakręcam.... niedobrze :no: bo może mnie czekać bolesny upadek w postaci spadku tempki :no:

dzien dobry dziewczynki :)
Bzibzioczku- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO Z OKAZJI WASZEGO SWIETA :)

Asita Twoja temperaturaka pieknie winduje, wyglada obiecujaco- trzymam kciuki :)

Myniu kochana czasem trzeba dac upust nazbieranym emocjom- a mezczyzni sa wlasnie po to zeby te nasze emocje brac na klate...a ciche dni czasami sa dobre- sa chwile gdy lepiej nic nie powiedziec niz powiedziec za duzo....

U nas dzis rwetes od rana- Mloda doszkoly poszla- 3 klasa- tutaj w niemczech to awans na wyzsze pietro i zmiana sali na bardziej "dorosla" , dziecie me podniecone niezmiernie- ale nie chciala zebym jej odprowadzala bo sie umowila z kolezankami- tutaj nie siwetuja pierwszego dnia szkoly tak jak w polsce- poszla od razu z tornistrem, normalnie ubrana i wroci o 16:30 :)....jupiiii koniec wakacji.....jupi....

Asita ja myślę podobnie, wole się szczęśliwie zaskoczyć niż nieprzyjemnie rozczarować, dlatego też czekam z teściorem do jutra albo środy.. 2 dni mi się już @ spóźnia

Powiedzcie mi dziewczyny - temperatura mierzona rano przed wstaniem z łóżka od momentu owu na jakim poziomie musi się utrzymywać i do kiedy żeby można było być dobrej myśli? ;-) Bo ja to zielona jestem :zawstydzona/y:

reklama
Do góry