reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis jak to ciąża to ja też! Bo ja mam identycznie. Ślina mi się nie mieści w buzi, najgorzej przy gadaniu, trochę jakby suszyło przy tym i mega ssanie w żołądku a na jedzenie już nei mogę patrzeć, zjadłam już prawie całe śniadanie któe przygotowałam do pracy!
Trzymam kciuki. A który dc masz?

jestem zlosliwa i jej napisalam pod tym jej postem - chwalisz sie czy zalisz? debilka;/

dzieki dziewczyny ciesz sei ze Wam sie podoba- potem pokaze napewno jakas fotke juz z Oktoberfestu- musze jeszcze dokubic jakas bizuterie- bo to jest cala Trachten Mode- wszytko lacznie z pantalonami, halkami, bizuteria butami torebkami, kapelsuzami- no cala masa wszytkiego mowie Wam:)

Wiecie co moje dziecko ma 9 lat- i wlasnie zaczelo dojzewac- poci sie tak ze az szczypie po oczach! kupilam jej antyperspirant taki specjalny bo cos strasznego, kurcze nie wiedzialam ze tak szybko zacznie dojzewac...ostatnio sie mnie zapytala(zreszta juz niepierwszy raz) po co mi sa podpaski - zeby jej wytlumaczyc- no to jej mowie- cyklu, owulacji, zaplodnieniu i jesli nie dojcie do zaplodnienia twedy jest miesiaczka, a ona acha- czyli tym razem nie zaplodnilscie sie?? mnie az zatkalo- i mowie- no yyyyyyyyyyy no wlansie no yyyyyyyyyyyy no tym,razem sie mi nie udalo- a ona - ale mamo Ty chyba nie myslisz ze Ty sama sie zaplodnisz??? a ja- znaczy ja yyyyyyyyyyyyyyy no ja wiem ze nie sama ale tato byl przeciez tez- a ona: o iiiiiiiiii obrzydlistwo i poszla na dwor....

Dziecko me zbilo mnie z pantalyku mowie Wam...

Laluś bierze 40zł za wizytę, z badaniami 50zł także nie dużo, ale to naprawdę lekarz z powołaniem, poczytaj sobie opinie o nim na Google, tylko uprzedzam jest on już dość wiekowy:-D

hej dziewczynki

chyba sie udalo...mam blada druga kreske oczywiscie co dwa dni sie testowalam ostatnio i dzis rano ( jutro powinnam dostac @) jest blada druga kreska- ale ja jestem niecierpliwa. jeszcze zrobie tescik dzis wieczorem i jutro rano dla pewnosci :) az nie wierze by przy pierwszym podjesciu nam sie udalo przy pierwszym dziecku zajelo nam to 4 m-ce :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry