reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny!
Sailor będzie dobrze :tak: co nas nie zabije to wzmocni :tak: a badałaś jeszcze w innym dniu cyklu czy tylko 3?
Agnieszko ja mam gdzieś przepis na pyszne ciasto dla cukrzyków- same owoce, a cukru tylko dodajesz 2 łyżki na całe ciacho:tak: zanim się przyzwyczaiłam do braku cukru to sobie je piekłam ;)
Gosiak dziękują za fluidki :*
Jilka ode mnie daleko do łodzi, bo ten twój lab wygląda super :tak:ale może uda mi się jutro tutaj- będzie 3 dc tylko nie wiem czy ktoś mnie przyjmie na badania po pracy. I tylko raz wystarczy Twoim zdaniem?

Nie wiem komu co jeszcze chciałam napisać...
ja właśnie wróciłam z odśnieżania, aż mokra jestem :-Dmam nadzieję, że nie napada do rana tyle, że dam radę wyjechać autkiem :szok:

Czarnooczko mam nadzieję, że w domku siedzisz i się kurujesz. Odnośnie cyklu to ja czuję własnie to co Ty... porozpierdzielane wszystko na maksa... wyć się chce...
Różyczko tulę, tulę. Ehhh, dupne to zycie...
Margotko kochana:) Rozbawiłaś mnie tą wróżbą :) To polecasz jakąś konkretną?
Sailorku, spory jest chociaż ja nazwałabym go średnim jak na kocurka. 5 kg na samca to jest tak przeciętnie... A ugniatac on umie i lubi ale tylko wtedy kiedy on chce a nie kiedy ja chcę :)
Sihayko:) zaraz sprawdzam priva, tylko najpierw tu nadrabiam :) a mój Fiś z lapka też korzysta, nawet kiedyś szukał informacji na własną rękę tylko nie wiem czemu akurat na taki temat:
figiel pisze.jpg
Dziewczyny Sihaya wyprzedzałą tramwaj w stroju śnieżynki :) Widziałam, w teleekspresie pokazywali :)

A ja właśnie wcinam moje eksperymentalne danie, które nazwałam kurczakiem hawajsko-polskim:)

Rózniczko, stronkę tak dla przykładu cen podałam, ale do Łódki oczywiście zapraszam !
Odnośnie godziny badań, to myślę że po pracy lipa będzie... Mnie kobitka pytała czy jestem na czczo, ale to może przez wzgląd na tarczycowe, bo tamte tez robiłam. 3 dzień cyklu jest idealny na badanie LH i FSH , pomaga ocenić rezerwę jajnikową. Ale trochę to dla mnie skomplikowane ;) A ie masz możliwości skiknąć na 7.30 do jakiegoś laba, a potem do pracki ? Na którą pracujesz?

Myniu ja też się z tego uśmiałam, ale zobaczymy czy mi się sprawdzi :) Wychodzi mi dziewczynka a później chłopiec :) moim koleżankom, które mają już dzieci się sprawdziło :) Taka tam zabawa ale jak się nudzi to można sobie zrobić :) http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381334

Przedstawiam Wam domek mojej dzidzi :) Można macać monitor do woli :))
Zobacz załącznik 522212

Jilka niestety na 7.00 i nie ma szans, żebym mogła się wyrwać :( naprawdę muszę być na czczo? bo raz ubłagałam kobitki o późniejsze pobranie krwi, ale jak na czczo to nie wytrzymam :(
Gosiak namacałam już bardzo :)

reklama
Do góry