reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Nam już też tylko do szczęścia potrzeba dzidziusia . nie spodziewałam się że będzie to takie trudne.. moźe jeszcze kiedyś uśmiechnie się do mnie szczęście chyba że to już będzie w drugim życiu.

reklama
Dziewczyny, co to za smutasy? Wszystko się dzieje w najlepszym momencie, więc głowa do góry i proszę z optymizmem patrzeć w przyszłość, bo na pewno będzie dobrze :-)

witam:)
ale u mnie dziś brzudko:( zakupy zdrobione, prezenty prawie kompletne i już popakowane. obiadek zjedzony a brzuch boli:(

coś ostatnio cały czas mnie pobolewa bębenek. chyba muszę wiecej tego zalecenia odpoczynku przestrzegac:(

a Wam dużo siły zycze w tych starankach! nie wolno się zalamywac ani poddawac! szczescie i na Was czeka i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momecie:* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

GRZANECZKO powodzenia!!!!

Czarnooczko ja też niczego poza bobasem nie potrzebuję :-( smutno.
Basik ja Ci wróże dwie kreskiw tym cyklu na 99% tyle co ja się wykresów naoogladałam...:tak:

basik naszą królewnę z marcepana też nie bolały. :-)za to mojej znajomej nawet nie urosły aż do 7 mie:-Dsiąca a tempka się pnie super. Jak na większości ciążowych wykresów :tak:

basik77 o raju Twoj wykres wygląda bardzo obiecująco trzymam mocno mocno kciuki kochana :* coś czuję że jednak to fasoleczka. ja już czekam na styczeń. a gdzieś tam była nadzieja na to że w grudniu wszystkie zajdziemy w ciążę. ale styczeń jest nasz. nowy rok nowa pula. w tym roku pula bobo boom sie wyczerpała jak zwykle się nie załapałam :(:(

reklama
Do góry