reklama
A
aventuraorama
Gość
Dziewczyny, co to za smutasy? Wszystko się dzieje w najlepszym momencie, więc głowa do góry i proszę z optymizmem patrzeć w przyszłość, bo na pewno będzie dobrze :-)
domikcw
Fanka BB :)
witam
ale u mnie dziś brzudko
zakupy zdrobione, prezenty prawie kompletne i już popakowane. obiadek zjedzony a brzuch boli
coś ostatnio cały czas mnie pobolewa bębenek. chyba muszę wiecej tego zalecenia odpoczynku przestrzegac
a Wam dużo siły zycze w tych starankach! nie wolno się zalamywac ani poddawac! szczescie i na Was czeka i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momecie:* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
GRZANECZKO powodzenia!!!!
ale u mnie dziś brzudko
coś ostatnio cały czas mnie pobolewa bębenek. chyba muszę wiecej tego zalecenia odpoczynku przestrzegac
a Wam dużo siły zycze w tych starankach! nie wolno się zalamywac ani poddawac! szczescie i na Was czeka i przyjdzie w najmniej oczekiwanym momecie:* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
GRZANECZKO powodzenia!!!!
A
agacynda
Gość
Grzanka rodzi?? O raaaaju...
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Czarnooczko ja też niczego poza bobasem nie potrzebuję :-( smutno.
Basik ja Ci wróże dwie kreskiw tym cyklu na 99% tyle co ja się wykresów naoogladałam...
Basik ja Ci wróże dwie kreskiw tym cyklu na 99% tyle co ja się wykresów naoogladałam...

Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
basik naszą królewnę z marcepana też nie bolały. :-)za to mojej znajomej nawet nie urosły aż do 7 mie
siąca a tempka się pnie super. Jak na większości ciążowych wykresów 
siąca a tempka się pnie super. Jak na większości ciążowych wykresów 
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
basik77 o raju Twoj wykres wygląda bardzo obiecująco trzymam mocno mocno kciuki kochana :* coś czuję że jednak to fasoleczka. ja już czekam na styczeń. a gdzieś tam była nadzieja na to że w grudniu wszystkie zajdziemy w ciążę. ale styczeń jest nasz. nowy rok nowa pula. w tym roku pula bobo boom sie wyczerpała jak zwykle się nie załapałam 

reklama