reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle ja też w domu...pierwszy raz odkąd się z M poznaliśmy aż mi dziwnie...:szok:ja siedzę w pracy do 15.00 i jakoś nawet nie wiem co przygotować na wieczór...a Twoje jedzonko zachęca do jedzenia strasznie :tak:

Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych ciąży i widoku II kreseczek i tej niemożliwości picia :-D postanowiłam, że się za Was upiję, żeby ten nowy rok przyniósł niespodzianki dla każdej z Nas:tak:

Ostatnia edycja:
Ja w pracy do 15:00!A na wieczór w planie kuchennym , lazagna z mięsem i szpinakiem i tarta z porami, boczkiem i zapieczonym serem, oprócz tego jakieś małe przekąski (łosoś, salami pleśniowe, kabanosy, orzeszki pistacjowe) a na nowy rok zupa cebulowa. Sami jesteśmy i mamy zamiar sylwestra spędzić w łóżku

Basik skarbie Ciebie tez po tm clo bolał brzuch jak na @?
masakra czuję się jak przed @ a piersi mnie niesamowicie bolą mam tak od 2 dni :/ wczoraj to juz myslalam ze bedę gryzła parapety ...

witaj Kochana! mialam tak kilka dni przed terminem owulki zwlaszcza z rana ,teraz u mnie 16 dc inajprawdopodobnie juz po owulce i brzunio @ nie boli.widze po Twoim wykresie ze jestes przed owulka wiec bardzo mozliwe ze to wina Clo.

basik, Twoja tempka na razie nie wskazuje na to, żeby było po owulce.
Teoretycznie owulacja może być do 3 dni przed skokiem i do 3 dni po skoku, a dzisiaj u Ciebie już 3 dzień od BJ, a skoku brak, ja tam bym starań jeszcze nie zaprzestawała, może będzie noworoczny dzidziuś

Ja tylko tak na szybko z komorki, glownie do Sailorki ale nie tylko :-) zrobilam dzis czyli w 3 dc TSH, LH i Estradiol. Dobrze zrobilam? bo roznie pisza o tym Estradiolu.. Wiem ze powinnam jeszcze testosteron dzis zbadac ale nie mialam dzis mozliwosci isc tam fdzie badania tansze i poszlam do takiego lab ze aplacilam wiecej bez testosteronu niz tam z...
Odezwe sie z domu z kompa

reklama
basik, Twoja tempka na razie nie wskazuje na to, żeby było po owulce.
Teoretycznie owulacja może być do 3 dni przed skokiem i do 3 dni po skoku, a dzisiaj u Ciebie już 3 dzień od BJ, a skoku brak, ja tam bym starań jeszcze nie zaprzestawała, może będzie noworoczny dzidziuś

Dziekuje Bzibziok:tak:
jesli sie dzis wieczorem uda to zbalamuce mojego:-D

Do góry