reklama

Noelle1986
Fanka BB :)

różniczko kochana!!!Zafasolkujesz wkrotce!!:*:*:*:*Nowy rok nowe szanse. Uda sie zobaczysz,i bedziemy mialy maluchy z tego samego rocznika jeszcze

Ja w pracy do 15:00!A na wieczór w planie kuchennym , lazagna z mięsem i szpinakiem i tarta z porami, boczkiem i zapieczonym serem, oprócz tego jakieś małe przekąski (łosoś, salami pleśniowe, kabanosy, orzeszki pistacjowe) a na nowy rok zupa cebulowa. Sami jesteśmy i mamy zamiar sylwestra spędzić w łóżku

basik77

Basik skarbie Ciebie tez po tm clo bolał brzuch jak na @?
masakra czuję się jak przed @ a piersi mnie niesamowicie bolą mam tak od 2 dni :/ wczoraj to juz myslalam ze bedę gryzła parapety ...
witaj Kochana! mialam tak kilka dni przed terminem owulki zwlaszcza z rana ,teraz u mnie 16 dc inajprawdopodobnie juz po owulce i brzunio @ nie boli.widze po Twoim wykresie ze jestes przed owulka wiec bardzo mozliwe ze to wina Clo.
basik, Twoja tempka na razie nie wskazuje na to, żeby było po owulce.
Teoretycznie owulacja może być do 3 dni przed skokiem i do 3 dni po skoku, a dzisiaj u Ciebie już 3 dzień od BJ, a skoku brak, ja tam bym starań jeszcze nie zaprzestawała, może będzie noworoczny dzidziuś

Teoretycznie owulacja może być do 3 dni przed skokiem i do 3 dni po skoku, a dzisiaj u Ciebie już 3 dzień od BJ, a skoku brak, ja tam bym starań jeszcze nie zaprzestawała, może będzie noworoczny dzidziuś
Mynia_82
Ja tylko tak na szybko z komorki, glownie do Sailorki ale nie tylko :-) zrobilam dzis czyli w 3 dc TSH, LH i Estradiol. Dobrze zrobilam? bo roznie pisza o tym Estradiolu.. Wiem ze powinnam jeszcze testosteron dzis zbadac ale nie mialam dzis mozliwosci isc tam fdzie badania tansze i poszlam do takiego lab ze aplacilam wiecej bez testosteronu niz tam z...
Odezwe sie z domu z kompa

Odezwe sie z domu z kompa
hej Kochane. Ja wczoraj pisalam ale nie wysqietlila sie odpowiedz. Jedna krecha jak zawsze. Ale w Nowym roku zycze wam samych sukcesow, zdrowia, szczescia, milosci, wsparcia i aby wasze wszystkie marzenia sie spelnily. Pozdrawiam Ania.

reklama

basik77

basik, Twoja tempka na razie nie wskazuje na to, żeby było po owulce.
Dziekuje Bzibziok

jesli sie dzis wieczorem uda to zbalamuce mojego