reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka od stycznia 2012.

pianka,agacynda jaaaaa jem ryby kilogramami,slinotoku dostaje na sama mysl,a w rybnym bym mogla zamieszkac-a cora bedzie;-))a na slodycze patrzec nie moglam do 5miesiaca!!

agacynda ty mi jakos tak na chlopca pasujesz,ale wiesz ja sama sobie na syna pasowalam -wiwc o czym tu mowa-wrozka racEj kiepska

pianko kubus pieknie!!!!!kciukasy za wizyte!!

mgielko kciuki za wizyte zacisniete!!!bede czekac na wiesci???o ktorej wizyta???

Ostatnia edycja:
reklama
no zobaczymy, moja mama w ciazy z moimi bracmi jadla mandarynki kilogramami, a ze mna codziennie piekla ciasto, bo taka miala potrzebe zeby czuc slodki zapach:))

Mgielko trzymam kciukasy za wizyte :)

Dziewczyny, ale narobiłyście mi wczoraj ochoty na winko! Powiedzcie, czy między owulacją, a testowaniem (albo ewentualną @) pijecie alkohol? Czy w pierwszych "dniach" ciąży można zaszkodzić fasolce piwkiem, czy 2 lampkami wina? Jak wiecie dopiero zaczynamy starania i nie wiem, czy dmuchać na zimne...

Hej. My dopiero wróciliśmy. Jak wyszliśmy po 12 tak dopiero jesteśmy w domu. Obeszliśmy cały park i przez pół miasta. W drodze powrotnej oczywiście zahaczyliśmy o KFC, i później do Tesco na zakupy. I dziś mój N będzie również z molestowany, Hahaha :-)

hehe Laluś w takim razie zaciskam kciuki by z tego molestowania była fasoleczka ;)

BabyPoznan ja wogole nie pije odkad staram sie o dzidziusia. moj maz tez teraz raz na jakis czas wypije 1 piwko.

a ja wcinam tosty :D:D

BabyPoznan, nie daj się zwariować. Ja powinnam okresu dostać we wtorek, a dzisiaj z mężem winko do obiadu, czyli gulaszu na winie wypiliśmy.
Nie zbadane są wyroki, zazwyczaj dzieci w patologicznych rodzinach rodzą się zupełnie zdrowe, co nie do końca jest oczywiście sprawiedliwie, bo innym którzy na siebie chuchają i dmuchają..zresztą same wiecie jak to jest!
Jak ktoś nie chce mieć dzieci, to je ma a jak ktoś o niczym innym nie marzy, to potrafi się starać latami.
Nie chcę być złym duchem i namawiać do złego, ale gdybym co miesiąc po owulacji traktowała siebie jak kobietę w ciąży to chyba bym zwariowała, bo staramy się już 1,5 roku.
Więc według mnie rób po prostu to na co masz ochotę.

Ale to oczywiście tylko moje zdanie:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja mam wizytę około 9tej ( mam poprostu przyjść do mojego ginka na oddział między 8.30 a 10tą ) więc o 9tej już się tam stawię ;-)

ja nie mam specjalnie ochoty na nic konretnego, natomiast boję się że coś mnie rozbiera, gardło mnie troche boli i w nosie coś czuje, w kościach.... oj niedobrze, biorę kwas foliowy ale chyba zacznę jakieś witaminy dodatkowo brać dla ciężarnych już, żeby się wzmocnić,

leżeć już mi się chce, czytam wszystko ale nie mam mocy odpisać
zmęczona jestem a nie wiem czym

Pianka za ciebie też trzymam kciuki
papapap

reklama
Do góry